1. skb875's Avatar
    Is anyone else having problems with iMob working on firmware 3.0?

    It launches fine, but if I click on a button (missions, bank, etc) it flips over to a white screen.

    Also having a problem with iSendMMS.. It crashes after selecting the carrier.. weird stuff.
    wwjd
    2009-03-21 05:32 PM
  2. darkrom's Avatar
    Yep same errors here for imob. I'm addicted to that stupid little game to so this is killing me.
    2009-03-21 06:04 PM
  3. PhrequenC's Avatar
    x3 not wrkin
    2009-03-23 12:25 AM
  4. KRR's Avatar
    x4 its pissing me off i got over 300k and its not in bank... :-( lol i can't buy aanythin either try emailing the developer..
    2009-03-23 01:51 AM
  5. skb875's Avatar
    x4 its pissing me off i got over 300k and its not in bank... :-( lol i can't buy aanythin either try emailing the developer..
    lol you think that's bad? i have like 14 billion not in the bank. (I make like 1.5mil an hour)
    Last edited by skb875; 2009-03-23 at 01:56 AM.
    wwjd
    2009-03-23 01:54 AM
  6. KRR's Avatar
    lol you think that's bad? i have like 14 billion not in the bank. (I make like 1.5mil an hour)
    hahah that sucks what level r u? any way we can fix this??

    and can u code?
    2009-03-23 01:59 AM
  7. skb875's Avatar
    hahah that sucks what level r u? any way we can fix this??

    and can u code?
    Level 49.

    Nope, can't code.

    Well, guess we just need to wait and see if the developers can fix it.

    Just need to get everyone to send them some feedback saying that its not working for 3.0 .
    wwjd
    2009-03-23 02:03 AM
  8. Happy Noodle Boy's Avatar
    Not working in a firmware meant only for Developers to test their apps before the summer release? YOU DON'T SAY.

    I'm a helpful jerk, fear me.
    2009-03-23 06:05 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD