1. PSI70Y's Avatar
    yep, jumped the gun, Martin must have updated his post within 30 seconds of posting it... lol

    PSI70Y, can you check to see if you go to someone that is NOT already a friend, if you have the Send Friend Request button?

    On mine, I only have the stupid "Like" button
    Hey mate, just did this a few secs ago, is this what you mean?
    Attached Thumbnails Facebook app 3.2-img_0026.png  
    2010-08-20 03:36 AM
  2. PhoneLine's Avatar
    I guess I have to play with the plist for mobile log and see if something similar works. Yeah saved ShSh files are going to come in handy when I mess this up!
    2010-08-20 05:21 AM
  3. rumcajs's Avatar
    great fix works great thanks...
    2010-08-20 05:52 AM
  4. PSYC0TIC ONE's Avatar
    Hey mate, just did this a few secs ago, is this what you mean?
    Yeah, where yours had the add friend button, mine only has "Like" but, it's weird, only for certain people does it do this... Awkward
    2010-08-20 06:22 AM
  5. superphone's Avatar
    im having the same issue because of mobilelog... Ive tried contacting ixtension but no response ofcourse. Anyone got a fix yet?
    2010-08-20 06:30 AM
  6. PSI70Y's Avatar
    im having the same issue because of mobilelog... Ive tried contacting ixtension but no response ofcourse. Anyone got a fix yet?
    have a look at the mobilelog plist in /Library/MobileSubstrate/DynamicLibraries/

    make a backup of it and remove com.facebook.facebook entry from there, if it exists.

    do this at your own risk
    2010-08-20 06:37 AM
  7. PhoneLine's Avatar
    im having the same issue because of mobilelog... Ive tried contacting ixtension but no response ofcourse. Anyone got a fix yet?
    I emailed them also and didn't hear anything. I noticed that mobilelog does not have a plist in that folder mentioned above, only a dylib. So, I renamed the bitesms one to MobileLogLib.plist and put it in the folder. Figured it was worth a shot, but no go. Upon a reboot and a launch of MobileLog, it tells me my demo copy is expired and it downloads my license and reboots, but then again, says the demo is expired, so it just goes into a trialware loop.

    I deleted the plist and now its back to normal. So, guess maybe we need to wait for ixtension. Luckily, still had the older facebook in my itunes, so synced that back. I just hate seeing that update badge!
    Last edited by PhoneLine; 2010-08-20 at 06:44 AM.
    2010-08-20 06:40 AM
  8. superphone's Avatar
    have a look at the mobilelog plist in /Library/MobileSubstrate/DynamicLibraries/

    make a backup of it and remove com.facebook.facebook entry from there, if it exists.

    do this at your own risk

    thanks.. Just tried but cant see com.facebook anywhere or anything similar.
    2010-08-20 06:46 AM
  9. Nightkeeper62's Avatar
    I am having the same crash issues but mine is different. When I upload a video from the app store app Talking Tom Cat mine will crash. I have to delete Facebook and reinstall. Just FYI
    2010-08-20 01:44 PM
  10. LastSonOfKrypton's Avatar
    Still no fix?
    2010-08-20 02:33 PM
  11. gonkowonko's Avatar
    if you use bitesms they have done a temp fix

    How to fix Facebook issue - biteSMS

    have tried i on a 3g and 3gs and now my facebook works
    2010-08-20 05:40 PM
  12. helvete's Avatar
    issue is with a mobile substrate more info here and a full fix hopefully monday BiteSMS and Facebook 3.2 - biteSMS
    2010-08-20 05:48 PM
  13. Pain55's Avatar
    if you use bitesms they have done a temp fix

    How to fix Facebook issue - biteSMS

    have tried i on a 3g and 3gs and now my facebook works
    The link doesnt work

    Edit: Hey guys, a fix is out. I tried it and it works. Add the repo at cydia, http://repo.hackyouriphone.org/
    Install the fix for facebook/bitesms

    =D
    Last edited by Pain55; 2010-08-20 at 06:07 PM. Reason: Automerged Doublepost
    2010-08-20 06:06 PM
  14. gonkowonko's Avatar
    The link doesnt work

    =D
    Strange works for me?? This is taken from their page (which is that url)


    Until we can put out another release in the next few days containing the fix, here’s what you can do yourself to fix the issue:

    Replace the file /Library/MobileSubstrate/DynamicLibraries/biteSMSsb.plist with the one you download from http://cydia.bitesms.com/biteSMSsb.plist

    REBOOT not respring.

    Note: For some users Facebook often does not work in WiFi, so be sure to try your 3G connection instead, as this is not related to biteSMS.

    Note: We plan on sending out Release 4.99 on Monday to BigBoss for hosting for those users who are not familiar with modifying files.
    2010-08-20 06:08 PM
  15. Pain55's Avatar
    Hey guys, a fix is out. I tried it and it works. Add the repo at cydia, http://repo.hackyouriphone.org/
    Install the fix for facebook/bitesms.

    =D

    Dont forget to thank me if i helped!
    Last edited by Pain55; 2010-08-20 at 09:01 PM.
    2010-08-20 06:14 PM
  16. LastSonOfKrypton's Avatar
    Hey guys, a fix is out. I tried it and it works. Add the repo at cydia, http://repo.hackyouriphone.org/
    Install the fix for facebook/bitesms

    =D


    I get that error when trying to install Anyone have a fix. I'm running 5.0 Beta 2 of biteSMS
    2010-08-20 07:24 PM
  17. Pain55's Avatar


    I get that error when trying to install Anyone have a fix. I'm running 5.0 Beta 2 of biteSMS
    sorry my bitesms is 4.93. I think it got to do with the version problem perhaps?
    2010-08-20 07:40 PM
  18. LastSonOfKrypton's Avatar
    sorry my bitesms is 4.93. I think it got to do with the version problem perhaps?
    I rolled back to the official release and still no go.
    2010-08-20 07:52 PM
  19. Pain55's Avatar
    oh my im very sorry. :$ i did not encounter the problem you see. sorry i cant help. At most u can just uninstall the fix.
    2010-08-20 08:02 PM
  20. msurdyke's Avatar
    Ok.... I must be stupid.... I added the repo but can't find the fix app
    2010-08-20 08:59 PM
75 1234
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD