1. Aidenn's Avatar
    Whenever I access this site either at home using a Vista system or at work using an XP system (Vista is fully updated, XP at work is not) I get an error every once in a while (about every other thread I visit) when accessing threads in the forum. An error message comes up and says something like "Internet explorer cannot access the web site http://www.modmyi.com/blahblahblah. Operation aborted."

    Is this a known issue with Internet Explorer and this website? Any feedback would be appreciated.

    -AidenN-
    Last edited by Aidenn; 2007-07-21 at 03:39 AM.
    2007-07-21 02:23 AM
  2. ShiveR's Avatar
    Same here bro.
    2007-07-21 02:45 AM
  3. Cody Overcash's Avatar
    hmm will look into it
    2007-07-21 04:44 AM
  4. Kyle Matthews's Avatar
    Weird. I don't use IE and so I haven't seen that... paste the actual error in here when you get it next.
    .


    ↑ ↑ ↓ ↓ ← → ← → B A [select] [start] Kyle Matthews
    2007-07-21 05:52 AM
  5. imike24's Avatar
    Yeah paste the error here so we can analyze what could be the cause
    __________________
    stretcher breast enhancers methods hair removal skincare weightloss weightloss jelqing
    2007-07-21 09:49 AM
  6. ob123's Avatar
    happens with aol explorer too
    2007-07-21 11:38 AM
  7. Cody Overcash's Avatar
    happens with aol explorer too
    whats that
    2007-07-21 11:42 AM
  8. JedixJarf's Avatar
    You guys just need to start using real browsers.
    2007-07-21 02:33 PM
  9. WindsorFox's Avatar
    Yeah, at the risk of sounding like a Mac dude, I think the error was using Internet Explorer
    2007-07-22 02:04 AM
  10. Kyle Matthews's Avatar
    Ha, true, but I still want it fixed.
    .


    ↑ ↑ ↓ ↓ ← → ← → B A [select] [start] Kyle Matthews
    2007-07-22 10:28 PM
  11. Napoleon_PhoneApart's Avatar
    I use IE at work, and I've noticed the issue as well. I just hit the backspace key and the page usually appears. However, at home, I use Firefox (one of the aforementioned real browsers) and don't have any problems at all with this site.
    2007-07-22 11:35 PM
  12. Dumba's Avatar
    Same here, Firefox works like a charm but IE gives me a page cannot be displayed error on every other thread, first I thought it was Apple related symbols but checked with firefox and find it just random now.
    Last edited by Dumba; 2007-07-25 at 11:54 PM. Reason: Adding screenshot
    2007-07-25 11:42 PM
  13. twgoss2's Avatar
    I have the same issue I have to refresh until it finally goes through. SO ANNOYING!!!
    2007-09-19 04:52 AM
  14. Kyle Matthews's Avatar
    Do you see anything in the status bar when it is hanging?
    .


    ↑ ↑ ↓ ↓ ← → ← → B A [select] [start] Kyle Matthews
    2007-09-19 04:53 AM
  15. Dash-2's Avatar
    I get this too.
    Screenshots:



    2007-09-19 04:57 AM
  16. jedinight's Avatar
    Do you see anything in the status bar when it is hanging?
    yeah i never wanted to say anything but all the time and i mean all the time ,but safari ,foxfire browse fine,but ie7 man i want to pull my hair out when iam posting ,,but never said anything because it was in discussion about a month ago but all the responses where,,,like dude yor gay you run windows,,etc...safari rules stuff like that...but yes you have a problem with the website on ie7!!!!!!!by the way i love this site please dont take offence
    Last edited by jedinight; 2007-09-19 at 05:03 AM.
    2007-09-19 05:00 AM
  17. twgoss2's Avatar
    Here's the error I get... "Operation aborted"
    In status bar it says...
    line 160
    char 2

    'this.controlobj' is null or not an object
    2007-09-19 05:02 AM
  18. Kyle Matthews's Avatar
    I think its an issue with vBulletin itself. I will test a little more. For now, check out Firefox.
    .


    ↑ ↑ ↓ ↓ ← → ← → B A [select] [start] Kyle Matthews
    2007-09-19 05:02 AM
  19. Kyle Matthews's Avatar
    I think I have narrowed it down. It isn't fixed yet, but I am fairly sure I have the issue. Give me a day.
    .


    ↑ ↑ ↓ ↓ ← → ← → B A [select] [start] Kyle Matthews
    2007-09-19 06:23 AM
  20. spiderman001728's Avatar
    i have this problem as well.................i have to hit the back button after the error and then its fine ( ie7 )
    2007-09-19 06:29 AM
26 12
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD