1. JMIGUELES's Avatar
    I went to download a theme from installer it give me an error and i then i exited and that when every started to go haywire....i turn off the phone and turn back on and it act all crazy....if i touch any icon it soft boots if, if i contect to my mac it does notthing, their in wifi no edge so i can not contect to via sttp or itune to due a restore....if i do nothing it soft boot every 40 secs.....wtf is going on here some help.....at least tell me how i can restore.......help!!!!!!


    sorry im on 1.1.1 unlocked byanysim on tmobile
    Last edited by JMIGUELES; 2007-11-04 at 04:46 PM.
    2007-11-04 04:43 PM
  2. Destructo's Avatar
    Make sure you have Summerboard 3.0a11 (with Dim Wallpaper off) and BSD Subsystem 1.5, both from Installer.
    2007-11-04 06:43 PM
  3. JMIGUELES's Avatar
    yes i do but it seem for some reason it stop working or worst it got corpurted.....it has all of my app but the few times i was able to get into summerborad before it restarted, it seem to have erase all of my theme, all my contacts pic,........i dont know what is going on here.....can some tell how i can force a restore......it seem not to contact to itune it wont show the iphone at all.....everything was work fine a few hour ago....please help
    2007-11-04 06:50 PM
  4. Destructo's Avatar
    Turn off your phone. Plug in your iphone, then turn back on, and when you see apple logo hold down the home+power button until an iTunes logo and usb cable image shows up (will take about 20 secs)
    2007-11-04 07:05 PM
  5. JMIGUELES's Avatar
    Thank you buddy that what i need i'll start all over....but a million thanks to you...
    2007-11-04 07:48 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD