1. adp's Avatar
    Since un-installing the tweak last night, I have not been able to return from the reboot...my phone reboots, stays at the apple logo, with the white spinning circle for about 5 minutes, before attempting to do another reboot. I've used WinSCP in the past, so I'm familiar with the program. My issue is when I open and try to login on WinSCP, there is a "Network error: Connection timed out." Do you think the error is caused from my phone not being fully started? Also, after a while, my phone is detected in My Computer, as well as in iTunes, and I'm able to do a sync. I am running Windows Vista, and my iphone is 3.0.1
    Looks like you're going to have to restore your phone. I don't think there's any other fix for the apple logo screen problem.

    We really need to contact Saurik and tell him to REMOVE this from Cydia. Anyone know a way of doing this?
    If I helped you out, please use the Thanks button ------------------------->
    2009-10-08 08:38 PM
  2. donniebonds's Avatar
    Looks like you're going to have to restore your phone. I don't think there's any other fix for the apple logo screen problem.

    We really need to contact Saurik and tell him to REMOVE this from Cydia. Anyone know a way of doing this?
    That's what I was thinkin...when I woke up, I was scared I would have to restore, but lose everything since my last sync...luckily, I'm able to sync the phone after it shows up in iTunes, though the phones screen is stuck on the apple logo with installer circle. I really have nothing to lose or worry about, except having to restore, jailbreak, and unlock. Haha! Not a problem, though.
    2009-10-08 08:52 PM
  3. purple2010's Avatar
    My youtube app was not working (similar to yours) - it was playing music but it showed a gray QuickTime icon. If you follow the tutorial on pg2 correctly, it should fix the problem. Make sure you reboot your phone too.
    Thanks. It works after the reboot.
    2009-10-08 08:54 PM
  4. Silvercelica18's Avatar
    Also if you have'nt notice your youtube videos will not work, youi can only hear them, so if anyone knows how to fix that please let me know. Never mind all you have to do is reboot your phone and your youtubes videos will work again.
    Last edited by Silvercelica18; 2009-10-08 at 09:37 PM.
    2009-10-08 09:33 PM
  5. BoardDWorld's Avatar
    For those who discover this new 3GS feature via this thread I can confirm that it works flawlessly on iPhone 2G with 3.1. Though the advantages apart from looking cool are minimal at best.
    2009-10-08 09:44 PM
  6. sausagedog's Avatar
    jackpot it works thanks to everyone who said do the shh tip,ive never even done it before or tryed and it worked 1st time
    thank u all once again.
    plz plz plz sticky this mods
    2009-10-08 10:07 PM
  7. gabesir's Avatar
    i did a full restored , everything is working fine... =)
    2009-10-08 11:20 PM
  8. lamarwap's Avatar
    pc wont detect iphone 3g and cannot go into dfu mode to restore iphone. any suggestions? its only stuck on apple logo. current firmware installed is 3.0. iphone does not detect iphone.
    2009-10-08 11:53 PM
  9. harveyjoseph's Avatar
    Same issue here with a 3G with 3.0 FW. No camera after install. I followed the instructions and everything is back to normal. I did notice that even after removal from Cydia Package Backup still shows it as installed. Thanks for the tip on the fix and posting the files.
    2009-10-09 12:07 AM
  10. timrussell22's Avatar
    Thank you very much crus1971 and Morich_222.
    "If we fight for money, I'll stop hitting you when you ask me to. If we fight for honor, I'll stop hitting you when I feel like it"
    -Rickson Gracie
    2009-10-09 12:09 AM
  11. robzilla's Avatar
    I would like to thank the idiot who posted that stupid tweak. Now i have a plain jane 3.1 that can't be jb
    2009-10-09 12:41 AM
  12. lamarwap's Avatar
    Whoever posted that tweak is an *******. Why they never left a message saying only install if you are on 3.1 firmware. Now thousands of iphone 3g phones are dead.

    Now iphone wont restore and pc or itunes wont detect it. What to do?
    2009-10-09 12:52 AM
  13. Irresistible's Avatar
    Hi There.

    I have had the same Problem but fixed now everything!

    THX you Guy's SO MUCH

    I also informed Saurik via mail (ok i have the phone number as well) about the problem.. that it's only for 3.1 ,and suggest a to place a warning marker or so.

    Greets TO ALL From Switzerland!



    Looks like you're going to have to restore your phone. I don't think there's any other fix for the apple logo screen problem.

    We really need to contact Saurik and tell him to REMOVE this from Cydia. Anyone know a way of doing this?
    2009-10-09 12:54 AM
  14. adp's Avatar
    Have you guys tried to manually go into DFU?

    By the way, the tweak was removed from Cydia. I hope we never hear again from this retarded developer.
    If I helped you out, please use the Thanks button ------------------------->
    2009-10-09 12:56 AM
  15. lamarwap's Avatar
    iphone wont even go into dfu mode. just always stuck on apple logo.
    2009-10-09 01:00 AM
  16. nicholasa's Avatar
    I use this one that someone named starfreak made it work using winterboard here is the link to the thread just follow instructions.

    http://www.*************/showthread.php?t=66121

    It got blanked out try this

    http://www.sendspace.com/file/q6qx3w

    Thats were the file is. Then ssh in and do this
    Place it in /Library/Themes/
    -Open Winterboard
    -Select "AutoFocus 3G"
    -Voila!
    Last edited by nicholasa; 2009-10-09 at 01:14 AM.
    2009-10-09 01:10 AM
  17. MexiChriS's Avatar
    FINALLY i got mine fixed, couldn't upgrade to 3.1 cause no Mac & i lost my passcode for SSH... thankfully, DiskAid is around, cause it did the job & I never realized how much I use my camera

    either way though, **** the creator for not mentioning this tweak required 3.1!
    2009-10-09 01:49 AM
  18. sTrAnGe mOdS's Avatar
    I use this one that someone named starfreak made it work using winterboard here is the link to the thread just follow instructions.

    http://www.*************/showthread.php?t=66121

    It got blanked out try this

    Download AutoFocus 3G -starfreak.zip from Sendspace.com - send big files the easy way

    Thats were the file is. Then ssh in and do this
    Place it in /Library/Themes/
    -Open Winterboard
    -Select "AutoFocus 3G"
    -Voila!
    anyone care to try this? im not risking losing everything on my phone lol. for all we know, it could do the same thing

    8GB iPod Touch 1G: 1.1.1 > 1.1.2 > 1.2 > 2.0 > 2.0.1 > 2.1 > 2.2 > 2.2.1 > 3.0 > 3.0.1 GM RedSn0wed
    16GB iPhone 3G > Sold $375 > iPhone 4: 4.2.8 > 5.0
    32GB iPad: 3.2 > 3.2.1 > Traded For MacBook > Traded + $500 For MacBook Pro
    2009-10-09 01:54 AM
  19. lamarwap's Avatar
    Iphone finally restored and up. But all data and files is gone. That guy deserves a brick in the face for real.
    2009-10-09 02:06 AM
  20. hou's Avatar
    thanks guys you are genius ! Everything's working again !
    2009-10-09 02:10 PM
70 1234
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD