1. kieranread's Avatar
    Hi there, this is my first post so i am sorry if this is a repeat.

    I jailbroke previously and it stopped connecting to wifi it kept giving the pinwheel indicating it was searching for wifi. So i reset it to the same backup and still wont work. I have a lot of info on this backup and if i absolutely hate to i will restore fresh, But is there a fix?

    Thanks
    2012-08-21 02:26 PM
  2. 2k1's Avatar
    Did you install any tweaks that could of made this happen? Or just jailbroke it and it started messin up
    2012-08-21 02:35 PM
  3. kieranread's Avatar
    Jailbroke and it was fine and then installed some and couldnt remember what and it stopped working. I restored with no luck :/ Cant really take phone back its my 3rd 4S The otheres had hardware faults
    2012-08-21 02:38 PM
  4. 2k1's Avatar
    Restored as new or restore as backup?
    2012-08-21 03:33 PM
  5. kieranread's Avatar
    Restored as new or restore as backup?
    I restored with the backup no luck, New device setup? or is there a file that controlls wifi?
    2012-08-21 05:23 PM
  6. 2k1's Avatar
    Have ya tried putting ya phone into safe mode and see if wifi works. If it does then ya know ya have a tweak issue.
    2012-08-21 05:30 PM
  7. kieranread's Avatar
    Have ya tried putting ya phone into safe mode and see if wifi works. If it does then ya know ya have a tweak issue.

    Im sorry for my bad explenation. I am not jailbroken anymore but still have the issue :/
    2012-08-21 06:00 PM
  8. 2k1's Avatar
    If ya not jail broken anymore and ya still having issues I would think the phone is messed up. Anything else works off of the wifi ya trying to connect ya phone to?
    2012-08-21 06:02 PM
  9. Richard's Avatar
    Just a thought but have you tried re setting your network settings in the settings app ? This was a problem with a Jailbreak about 2 years ago and that was the fix.

    Worth a try
    . I Am the Random Thanks Collector So Please Press the Thanks Button
    2012-08-24 07:53 AM
  10. kieranread's Avatar
    Bump, sorry it turned out the antenna was broken :/
    2012-12-17 09:50 AM
  11. 2k1's Avatar
    Well glad ya got it figured out. Thanks for the update.
    2012-12-17 12:07 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD