1. andykanyer's Avatar
    Hey all,

    I followed the modding on windows guide 101.
    Jailbreak completes without error.
    When I go into iphoneinterface and "putfile" anything on to the phone, i get a result of "1".

    The problem is that after the file goes on, if I do an ls, the directory appears empty.

    Also, earlier in jailbreak, I was getting an error "USBMuxListenerCreate: No error" after the "looking for iphone line"

    This disappeared but I wonder what itmeans?

    Anyone have and idea why?
    2007-08-04 04:38 AM
  2. arthursdomain's Avatar
    Hey all,

    I followed the modding on windows guide 101.
    Jailbreak completes without error.
    When I go into iphoneinterface and "putfile" anything on to the phone, i get a result of "1".

    The problem is that after the file goes on, if I do an ls, the directory appears empty.

    Also, earlier in jailbreak, I was getting an error "USBMuxListenerCreate: No error" after the "looking for iphone line"

    This disappeared but I wonder what itmeans?

    Anyone have and idea why?
    thats a strange error message. can you tell me what your trying to putfile and if you can copy and paste the command window into a post it may help.

    it could very well be that your jailbreak messed up somehow.
    2007-08-04 05:21 AM
  3. burninator's Avatar
    when you get a result of 1 it means that 1 file has been copied. If you wanna copy files to the iphone without using iphoneinterface, use manzana its pretty much a drag and drop to the right directory, make sure that you dete the file that you wanna change first and then drop the new file there.
    2007-08-09 03:01 AM
  4. n0dn4rb's Avatar
    Also, earlier in jailbreak, I was getting an error "USBMuxListenerCreate: No error" after the "looking for iphone line"
    I got the same error message when I was first attempting to Jailbreak my phone. I didn't have iTunes installed but once I installed iTunes the error went away so I'm guessing for some reason jailbreak couldn't communicate with the phone, drivers maybe? Just a shot in the dark. Hope that helps
    Last edited by n0dn4rb; 2007-09-05 at 09:47 PM.
    2007-09-05 09:45 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD