1. frickyu's Avatar
    Hey everybody, I just repwned my phone with the new update. Cydia and Installer work great. Customize will not set themes for some weird reason, BUT the file sets work great like system sounds and dial pad.


    Is anyone else experiencing these problems?
    2008-08-10 11:44 AM
  2. Gertjaars's Avatar
    Same here I want my themes *cries*
    2008-08-11 03:25 AM
  3. frickyu's Avatar
    ???
    2008-08-11 09:51 AM
  4. scott74's Avatar
    Same here but the file sets are not working also for me. I am using winterboard for now. The strings are the only thing that works.
    2008-08-13 06:19 PM
  5. Supertramp82's Avatar
    I'm having problems with customize as well! I'm unable to install carrier logos, it says file applied but after I restart the spring board nuthing happens! Am I missing something?? I'm running on pwnage 2.0.1. Also themes load but not fully... Backgrounds are not being applied once installed! I'm new to all this hacking any help would be apreciated!
    2008-08-15 03:48 AM
  6. Blackstev08's Avatar
    Im having the same probelm....i want to use the totally transparent dock and none of customize is applying for me....its sux that they dock have the hide dock where you can use that little yellow beam in the corner to pull up your aps so you have a completely blank screen
    *the only replacement for displacement is boost!*

    *if its not boosted its not worth having*
    2008-08-15 07:51 AM
  7. Supertramp82's Avatar
    bump^ anyone figure anything out?
    2008-08-16 03:49 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD