1. Ozzyman500's Avatar
    I believe I managed to get back to 2.2.1 firmware. However, I'm stuck on the restore, I think I'm getting Error 1013. I know there's ways around this but I've tried them a few times now and they're not working. I'm even getting Verifying iPhone firmware part or whatever it is. Please help. I'd be very grateful for a stock iPhone right now.
    2009-03-28 06:42 AM
  2. dman112's Avatar
    Yeah i am having that same problem and i dont know how to fix it.
    2009-03-28 09:53 PM
  3. Ozzyman500's Avatar
    Use the guide at the bottom:

    http://www.modmyi.com/forums/general...a-3-0-faq.html

    Follow it exactly, and you won't have a bricked iPhone anymore. Only thing I can't get working again is Safari because of the BB, but from what I've read it should work once 3.0 is officially released.
    2009-03-28 09:57 PM
  4. cpjr's Avatar
    Dont start another thread about this, you've already got 3 running. At this point its considered spamming.
    2009-03-28 09:58 PM
  5. Ozzyman500's Avatar
    I'm sorry, this can be closed. I just needed some help really bad. I got it all under control now and my iPhone is working, thanks!
    2009-03-29 02:23 AM
  6. Broomhead's Avatar
    we'll leave it open. But if you have any other problem please post it in one of your 3 threads....
    2009-03-29 03:04 AM
  7. StealthBravo's Avatar
    ^ lol
    2009-03-29 04:07 AM
  8. Ozzyman500's Avatar
    You really need to stop being an *******. Last time I checked you're the one spamming.
    2009-03-29 04:59 AM
  9. StealthBravo's Avatar
    ^lmfao

    Commenting on threads is not spamming. Posting the same question in a bunch threads is. But go ahead and ask your question again. Maybe try the for sale area or maybe in the news area. Keep them coming, i do enjoy a good laugh.
    2009-03-29 09:51 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD