1. mr.sparky's Avatar
    I'm posting via tether thanks to Mr.Bravo..

    Anyone get findMyi working on 3.0?
    http://i122.photobucket.com/albums/o260/cpjr1979/dc5274181cd827585d4bb6d16bedb210cop.png
    Steroids are yummy
    2009-05-01 08:47 PM
  2. peteo's Avatar
    PM Chronzz okay!

    He is a great help!

    THANKS CHRONZZ
    how'd you get it to work, Through terminal?
    I would like to know too.

    Grip looks great
    2009-05-01 08:50 PM
  3. Sk8r789456's Avatar
    Damn still nothing on the 2G
    2009-05-01 08:51 PM
  4. HighTymes's Avatar
    Well my iPhone crashed last night while installing Stumbler Plus in Icy.

    I have tried to restore to 2.2.1 but I am getting the 1013 error. Trying to find the right iRecovery program with all the files. Does anyone know where I might find this? I am running Vista 32-bit. Thanks


    EDIT: Scratch that above. I now have my phone back on 3.0 beta 4. Sycn in progress
    Last edited by HighTymes; 2009-05-01 at 09:39 PM.
    2009-05-01 08:56 PM
  5. smittyjf's Avatar
    I'm getting a fw mismatch error in the pached version of quickpwn

    Everythings right, Im on 3.0b4 I double checked what I'm loading in Quickpwn and thats right. i'm running vista and never had issues before.

    anyone else having this

    Smitty
    2009-05-01 08:58 PM
  6. HighTymes's Avatar
    I'm getting a fw mismatch error in the pached version of quickpwn

    Everythings right, Im on 3.0b4 I double checked what I'm loading in Quickpwn and thats right. i'm running vista and never had issues before.

    anyone else having this

    Smitty
    Happened to me too. All I did was bump to the previous screen(or close out program) and then go to the screen where you select your firmware file. If you don't see your iPhone on the left on that screen, then it probably isn't going to confirm you have the right version.
    2009-05-01 09:02 PM
  7. chronzz's Avatar
    I would like to know too.

    Grip looks great
    pm me
    2009-05-01 09:03 PM
  8. martyotaku's Avatar
    Iphone Video Recorder 3.1 works?
    if so how do i get it (source) thanx
    2009-05-01 09:06 PM
  9. grmiller's Avatar
    Iphone Video Recorder 3.1 works?
    if so how do i get it (source) thanx
    Add source to icy: iphonevideorecorder.com/3

    Thats all
    Last edited by grmiller; 2009-05-01 at 09:17 PM.
    Jailbreak the Planet!
    2009-05-01 09:12 PM
  10. clincoln's Avatar
    Help!

    Instead of PM Stealth due to amount of messages he must get I thought I would post my issue instead.
    I'm trying to jailbreak beta 4, beta 4 is loaded and working. I have downloaded new quickpwn going thru the process to the last step,put the phone in recovery mode manually and iTunes confirms but Quickpwn is stuck at this point. It doesn't move on

    What I am doing wrong?
    2009-05-01 09:16 PM
  11. jml6278's Avatar
    Trying more theme stuff on 3.0 ..........

    I uploaded custom png files and replaced the dock. I have also skinned my dialer, and will upload a pic later.
    Attached Thumbnails Firmware 3.0 All Inclusive Jailbroken Awesomeness!-img_0001.png  
    2009-05-01 09:28 PM
  12. smeeshum's Avatar
    @StealthBRAVO

    Please take iBluetooth off the list of things that work as it crashes if you try to transfer anything.

    Ta

    sM3e
    2009-05-01 09:30 PM
  13. HighTymes's Avatar
    Edit: Nevermind
    Last edited by HighTymes; 2009-05-02 at 07:08 AM.
    2009-05-01 09:30 PM
  14. StealthBravo's Avatar
    @sM3e

    I will do when I get back to my computer. Having to do everything from phone right now. Responding to 131 PMs from the phone is hard. Lol
    2009-05-01 09:44 PM
  15. martyotaku's Avatar
    liveclock or weathericon (maybe its MobileSubstrate)messes up the itunes app.....it opens fine but doesnt show music or songs?
    anyone else have this happen to them?
    2009-05-01 09:56 PM
  16. chronzz's Avatar
    liveclock or weathericon (maybe its MobileSubstrate)messes up the itunes app.....it opens fine but doesnt show music or songs?
    anyone else have this happen to them?
    i have the same problem since beta 2 after installing mobile substrate but its ok dtunes works and im happy
    2009-05-01 10:04 PM
  17. martyotaku's Avatar
    I uploaded custom png files and replaced the dock. I have also skinned my dialer, and will upload a pic later.
    looks good please post your work!
    Thanx

    i have the same problem since beta 2 after installing mobile substrate but its ok dtunes works and im happy
    first beta that this has happened to me ....or maybe i just didnt notice lol
    Last edited by martyotaku; 2009-05-01 at 10:06 PM. Reason: Automerged Doublepost
    2009-05-01 10:06 PM
  18. chronzz's Avatar
    first beta that this has happened to me ....or maybe i just didnt notice lol
    i guess you didnt notice it ive been testing it on every beta and this is a problem after installing mobile substrate
    2009-05-01 10:13 PM
  19. kiwiphone's Avatar
    Found something interesting and thought i would share with you.

    Ok so i have a 3G on 3.0 b4, and StealthBravo's .ipcc for O2 UK.

    As with many others in beta 3, when you tried to access the Cellular Data tab it would crash back to SB.

    Tried this last night and it opened revealing 3 APN sections and an MMS section, maybe StealthBravo already knows about this but here are the images..

    Attachment 283831Attachment 283861Attachment 283841Attachment 283851

    APN 2 could explain why i am able to tether on my mac without the SDK?

    MMS also working perfectly too, send and receive, and sends quicker than any other beta too
    I can send MMS but cant receive them, what did u say to O2 for them to activate it, cos when I rang they wouldn't let me?
    2009-05-01 10:15 PM
  20. imlboy's Avatar
    I uploaded custom png files and replaced the dock. I have also skinned my dialer, and will upload a pic later.
    have u tried to skin the app store apps ? Some of the apps show the gloss on top
    2009-05-01 10:17 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD