1. StealthBravo's Avatar
    Stealth, ok...

    I restored 2.2.1 and activated it, upgraded to 3.0, and ran QUICKPWN.

    I get the unactivated screen and no service.

    I also tried redoing it with the activation CHECKED, and that activated the phone but with no service.

    I think I've come a conclusion...

    I'm running Windows 7... could that possibly be a problem, should I be doing this on XP or Vista instead?

    I'm trying this again as I get your reply.

    I told you it is hit and miss without being registered with a dev. There are a lot of people with dev accounts in this community. Search the threads for the guys selling spots for 5 bucks
    2009-04-03 01:24 AM
  2. almyz125's Avatar
    can i get a pm link of 3.0 firmware.
    2009-04-03 01:24 AM
  3. StealthBravo's Avatar
    am also having same problem and am also running in windows 7 anyone got any ideas
    I got it to work for me last night after several attempts on a xp machine. I registered with a dev this morning as soon as I could.
    2009-04-03 01:25 AM
  4. mfleigle's Avatar
    Currently there is no access to the larger partition of the iPhone so be careful
    WTF does that mean? Jailbreak means full read/write to the filesystem and that is what we have.
    2009-04-03 01:26 AM
  5. Zwayne's Avatar
    can i get a pm link of 3.0 firmware.
    ^^^Can you like be banned!!
    2009-04-03 01:27 AM
  6. Ozzyman500's Avatar
    can i get a pm link of 3.0 firmware.
    No, but they are on most torrent sites.
    2009-04-03 01:27 AM
  7. almyz125's Avatar
    i don't understand why it is such a big deal for beta firmware to be released to everyone.
    2009-04-03 01:32 AM
  8. mfleigle's Avatar
    5 row springboard works? thats cool I heard that 5 row dock doesnt work. thats weird

    The dock still doesnt work, just the springboard. I havent tried Kate yet though. 5 Column doesnt work
    2009-04-03 01:33 AM
  9. TSMWIN85's Avatar
    WTF does that mean? Jailbreak means full read/write to the filesystem and that is what we have.
    Nope, that's what the DEVTEAM is actually trying to figure out now.

    Their is only access to the "small part" of the iPhone hard drive for now because the "ramdisk" (hard drive) configuration is different than before.
    2009-04-03 01:33 AM
  10. mfleigle's Avatar
    Nope, that's what the DEVTEAM is actually trying to figure out now.

    Their is only access to the "small part" of the iPhone hard drive for now because the "ramdisk" (hard drive) configuration is different than before.
    I'm still confused. The unofficial Quickpwn for 3.0 modifys the ramdisk using the teams previous method for 2.x. And 13GB is more than a small part of the iPhone hard drive (I can access the full disk with pwnage)

    PS. How can I get mobileterminal to work? I saw some replies on here that said it worked. And the dev team also is using the same version in their screenshot
    Last edited by mfleigle; 2009-04-03 at 01:39 AM.
    2009-04-03 01:37 AM
  11. TSMWIN85's Avatar
    mfleigle, according to drivesoslow, and also the DEVTEAM they have both warned of the problems this beta jailbreak brings up, and apparently, not having full access to the hard drive is one of them.

    Correct me if I'm wrong, people.
    2009-04-03 01:42 AM
  12. cpjr's Avatar
    i don't understand why it is such a big deal for beta firmware to be released to everyone.
    Because as its been mentioned time and time before.....it wasnt publicly released so its considered PIRATED. And we dont support that, at all.
    2009-04-03 01:49 AM
  13. StealthBravo's Avatar
    I'm still confused. The unofficial Quickpwn for 3.0 modifys the ramdisk using the teams previous method for 2.x. And 13GB is more than a small part of the iPhone hard drive (I can access the full disk with pwnage)

    PS. How can I get mobileterminal to work? I saw some replies on here that said it worked. And the dev team also is using the same version in their screenshot
    you get mobileterminal from adding apt.saurik.com in your icy repos
    2009-04-03 01:52 AM
  14. drivesoslow's Avatar
    mfleigle, according to drivesoslow, and also the DEVTEAM they have both warned of the problems this beta jailbreak brings up, and apparently, not having full access to the hard drive is one of them.

    Correct me if I'm wrong, people.
    You can manually move the folders to the bigger partitions but it does take some work.
    2009-04-03 01:53 AM
  15. bdizzle's Avatar
    anyone having any issues connecting to the app store or youtube? I can't connect to the with those two apps. also anyone have a link for mobilesubstrate? when i try to install some apps it says mobilesubstrate is missing
    2009-04-03 01:55 AM
  16. StealthBravo's Avatar
    no, mine seem to be working. mobilesubstrate is not supported yet. Thats why we cant have winterboard, backgrounder, etc.
    2009-04-03 01:58 AM
  17. TSMWIN85's Avatar
    I feel like I'm doing everything right.

    My hypothesis: Windows 7 must be causing problems, or an unknown problem to me. I do agree with the hit and miss theory... seriously.

    I will now try on XP and report my findings.
    2009-04-03 02:08 AM
  18. mfleigle's Avatar
    no, mine seem to be working. mobilesubstrate is not supported yet. Thats why we cant have winterboard, backgrounder, etc.
    That is incorrect. Mobilesubstrate does work on 3.0. I have successfully installed liveclock, status notifier, and five row springboard all of which depend on mobilesubstrate. Almost all mobilesubstrate apps that saurik makes (Five dock, winterboard, cyntact) are not compatible.

    anyone having any issues connecting to the app store or youtube? I can't connect to the with those two apps. also anyone have a link for mobilesubstrate? when i try to install some apps it says mobilesubstrate is missing
    Install it in icy. I can confirm it works 100%. It is just some apps that do not
    Last edited by mfleigle; 2009-04-03 at 02:11 AM. Reason: Automerged Doublepost
    2009-04-03 02:11 AM
  19. uunnzz's Avatar
    You can manually move the folders to the bigger partitions but it does take some work.
    I moved /Applications/ to /private/var/root/Applications/ then created a sym link. Double checked all permissions, deleted the mobile installation cache, rebooted, and I have nothing on the springboard.

    I also still have problems with SSH using putty and Mobile Terminal. Get that one error... I tried installing Core Utils but still nothing.

    Gonna try again, and play around with stuff try to get it to work...
    2009-04-03 02:13 AM
  20. mfleigle's Avatar
    you get mobileterminal from adding apt.saurik.com in your icy repos
    I have it installed but it crashes on opening. I also have found out Icy is installing apps the same as Cydia (I thought maybe Icy did not set the correct permissions and was the cause for broken apps)
    2009-04-03 02:13 AM
9,277 ... 412131415162464114 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD