1. z3r01's Avatar
    Aaaaaa,gotcha
    2009-06-21 06:41 PM
  2. evilr6's Avatar
    So has anyone had success running backgrounder? That is the must have JB app. Anyone with help please PM or reply..
    2009-06-21 06:46 PM
  3. mombopete's Avatar
    So has anyone had success running backgrounder? That is the must have JB app. Anyone with help please PM or reply..
    I tried it and it doesn't work.
    2009-06-21 06:59 PM
  4. Krylin's Avatar
    Just installed and can confirm iTunes.app on the iPhone is working properly now. I don't use a whole lot of apps (I mainly JB for the terminal and SBSettings), but this was the last major issue I was noticing. Glad to see its fixed. Huge props to saurik and the rest of the team(s).
    How did you install this build? I'm not sure where to find it
    2009-06-21 09:03 PM
  5. <Ian Nicoll/>'s Avatar
    Any fix for weathericon and liveclock yet? iTunes is working now.
    Got liveclock working, just replaced the icon with iphonebrowser + weathericon works ok with Aqwoah weather!
    2009-06-21 09:12 PM
  6. ikkviper's Avatar
    And now this thread dies a slow slow death. :-( ah the memories!
    2009-06-21 09:17 PM
  7. Freshtojeff's Avatar
    And now this thread dies a slow slow death. :-( ah the memories!
    Noo waaaaaaay! We can't let it.
    2009-06-21 09:35 PM
  8. Araya213's Avatar
    Still got ultrasn0w in the works, plenty of reason to F5.
    2009-06-21 09:43 PM
  9. ramguerra's Avatar
    Still got ultrasn0w in the works, plenty of reason to F5.
    yea that and the 3GS jailbreak hey has anyone had any luck getting mms to work with the ipcc files that have been shown? mine worked for a little then was disabled...i restored and tried again but no luck...anyone have better luck?
    2009-06-21 10:27 PM
  10. mombopete's Avatar
    Got liveclock working, just replaced the icon with iphonebrowser + weathericon works ok with Aqwoah weather!
    How did you get this to work? I can't.

    EDIT: I got the clock to work, but the clock.app doesn't.
    Last edited by mombopete; 2009-06-21 at 11:26 PM.
    2009-06-21 10:31 PM
  11. cpenner's Avatar
    For those with Five Icon Dock and iSpazio's DockFlow, just SSH in and rename the Text.png to Messages.png and the Messages icon will change to match the rest
    2009-06-21 10:50 PM
  12. mook2420's Avatar
    hey guys
    im getting some major Static on my speakers with 3.0 it was never doing it on 2.2.1 or before.
    i got the metal things at radioshack that go on the wire behind, sorry i cant remember what they are called, they did not work
    i had 2.2.1 for ever and never did it before. i know the phone connects to the towers every so often but this is almost ever 3-5 seconds constantly.

    anyone getting the same thing?
    Crackling when in a call on the earpiece? Or are you talking about the speaker only while playing sounds out of the phone? I know I used to get major echoing but often times turning down the volume would help some.

    So you are actually getting static without the phone even doing anything? Weird... Most people are claiming that the speaker/earpiece is louder with the 3.0 update so possibly your speaker is blown? If it doesn't get better and you cannot fix it you could always take it to Apple if you still have Apple Care... Did you ever downgrade and see if it is something with the new 4.26 baseband?
    2009-06-21 11:13 PM
  13. lovethepirk's Avatar
    Got liveclock working, just replaced the icon with iphonebrowser + weathericon works ok with Aqwoah weather!
    dude what winterboard theme is that????
    2009-06-22 01:13 AM
  14. <Ian Nicoll/>'s Avatar
    dude what winterboard theme is that????
    Its a mongrel theme!! It's Aqwoah theme with Macbook 3.0 Doc, some icons from iZayco B&B and the wallpaper is the plain black one from the Orbz theme but I added the shelves to it in photoshop. Also have the BMW M6 lock screen. I have attached the wallpaper if you want it!!
    2009-06-22 01:35 AM
  15. khmerchaos's Avatar
    Is it only my 3G iphone that don't have video Or other have the same issue? I'm having to use Cycorder...
    "If you give a man a fish, you feed him for a day, but if you teach a man to fish, you'll feed him for life"

    "If you give a man a fire, you warm him for a night, but if you put a man on fire, you'll warm him for life"
    2009-06-22 01:40 AM
  16. <Ian Nicoll/>'s Avatar
    How did you get this to work? I can't.

    EDIT: I got the clock to work, but the clock.app doesn't.
    I didn't do anything, the application just worked but it didn't change the clock icon so I changed the icon with iphoneBrowser, which by the way has been updated and now works with 3.0.

    Is it only my 3G iphone that don't have video Or other have the same issue? I'm having to use Cycorder...
    Only the 3Gs has video, so you will have to stick with Cycorder.
    Last edited by <Ian Nicoll/>; 2009-06-22 at 01:45 AM. Reason: Automerged Doublepost
    2009-06-22 01:45 AM
  17. mombopete's Avatar
    I have liveclock working. I just wish the clock app worked as well. I can't get the weather icon working though.
    2009-06-22 02:21 AM
  18. xxfr0stbytexx's Avatar
    jus wanted to say

    n it will never die... ppl r jus busy working on their new 3.0 jb we have a lot more to talk bout here
    Last edited by xxfr0stbytexx; 2009-06-22 at 02:42 AM.
    If I helped you in any way slap that thanks button

    Subscribe to me on YouTube
    Follow me on Twitter
    2009-06-22 02:38 AM
  19. Nezert EM1's Avatar
    anybody here have ideas why my phone doesn't see any wifi networks after 3.0 and jailbreak. I have tried everything and keep have the same problem
    2009-06-22 02:42 AM
  20. <Ian Nicoll/>'s Avatar
    I have liveclock working. I just wish the clock app worked as well. I can't get the weather icon working though.
    You are right, I never even tried the application! I uninstalled LiveClock and the clock application works again! Guess we have to wait for LiveClock to be updated.
    As for the weather icon, I did not install any Live weather, I only installed the Aqwoah weather icon and this one is working, I can't comment on any others!
    Good luck.
    2009-06-22 02:51 AM
9,277 ... 338388428436437438439440448 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD