1. inf909's Avatar
    Okay Need Some Help . I bought a used 16 gig 3 g phone for 200 and got it home jail broke it and cant get a At At Signal from the phone. The Funny thing is that when i put a tmobile sim in it it has full bars (also using a old non working t mobile sim card) can anyone help me please. if i cant get it fixed i just have an ipod touch LOL.
    2009-04-04 10:59 PM
  2. cpjr's Avatar
    You need to be WAY more specific, what did you do, what FW version, baseband version...etc, etc. And of course there's a possibility it wasnt working before (broken).
    2009-04-04 11:16 PM
  3. inf909's Avatar
    I got it and re jail broke it , i even tried without doing a jail break on it to see if i get a signal. it has a real funny looking sim card in it to not like a regular t mobile sim it has a big (Oz)and its blue on the sim.

    The firmware and base band is...

    2.2.1 (5h11)
    Carrier 02.2.9
    firmware 02.30.03
    2009-04-04 11:26 PM
  4. defmute's Avatar
    200 for a used 16 3g? Who did you rob?

    I had a similar issue and it turns out the thing was busted, but lucky for me it was under warranty and apple gave me a brand new one (and as luck would have it, an old firmware as well. Because I refused to give them my sim card for them to activate it in the store, because I had T-mobile...shhhhhh)
    2009-04-04 11:30 PM
  5. inf909's Avatar
    i have at at what should i do , i dont want to goto the apple store if this phone was stolen or something so am i just stuck like chuck with a dead iphone u think
    2009-04-04 11:32 PM
  6. StealthBravo's Avatar
    i will give u 50
    2009-04-04 11:40 PM
  7. inf909's Avatar
    no thanks
    2009-04-04 11:41 PM
  8. StealthBravo's Avatar
    j/k
    2009-04-04 11:44 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD