User Tag List

  1. trevbah3's Avatar
    I just got my 3gs and JB it as soon as I could. I used Purplera1n for the JB. Then I installed winterboard and the app is not responding. When I click on the app a check mark came up and that is it. And when I tryed to turn it off the phone swtched over to voice control.

    What do I need to do?
    2009-07-09 04:26 AM
  2. StealthBravo's Avatar
    Have you tried removing winterboard and mobilesubstrate then reinstalling them?
    2009-07-09 04:30 AM
  3. trevbah3's Avatar
    Yes I removed and installed but still does not work.
    2009-07-09 04:33 AM
  4. A_DuB187's Avatar
    I would try doing a full DFU restore then re jailbreak and try again.
    160GB iPod Classic
    8GB 2G - Firmware 2.2.1 PWN'D
    8GB 3G - Firmware 3.0 PWN'D
    16GB 3G S - Firmware 3.0 Ra1n'n Purple
    64GB iPad 3G - Spirit'd
    32GB iPhone 4
    2009-07-09 04:36 AM
  5. StealthBravo's Avatar
    Can you take a screen shot of what is happening? It would be helpful. power button + home at the same time. I want to see this check mark thing please
    2009-07-09 04:40 AM
  6. trevbah3's Avatar
    I am unable to do that right now my wife is doing this for me. I am in Iraq right now and trying to tell her how to do this. How do I fix the mobilesubstrate? I am sorry I dont know what that is. I thought all I had to do is find winterboard on cydia and install.

    Now she has gone to bed. Thank you for the help. I will try to get this fixed tomorrow.
    Last edited by trevbah3; 2009-07-09 at 04:52 AM. Reason: Automerged Doublepost
    2009-07-09 04:52 AM

Tags for this Thread

LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD