1. zapbrannigan's Avatar
    My Cydia starts to load. The "loading data" screen comes up and starts spinning, but then immediately crashes. Winterboard has no issues enabling/disabling anything. Can anyone help me fix it without having to Jailbreak again? It stopped working out of the blue...i can't think of what changed, but something did.

    IPhone 3G running 3.0.
    I can still SSH in and this is what the logs read:
    Thanks....

    2009-08-12 21:25:15.291 Cydia_[477:613] Setting Language: en
    2009-08-12 21:25:16.041 Cydia_[477:613] MS:Notice: Installing: com.saurik.Cydia (478.470000)
    2009-08-12 21:25:16.062 Cydia_[477:613] MS:Notice: Loading: /Library/MobileSubstrate/DynamicLibraries/MCallEng.dylib
    2009-08-12 21:25:16.368 Cydia_[477:613] MS:Notice: Loading: /Library/MobileSubstrate/DynamicLibraries/WinterBoard.dylib
    2009-08-12 21:25:16.382 Cydia_[477:613] WB:Notice: WinterBoard
    cache_.Open():[Encountered a section with no Package: header]
    _assert(2:false)@Cydia.mm:3203[-[Database reloadData]]



    "In the game of chess you can never let your adversary see your pieces"
    2009-08-13 04:13 AM
  2. Raptors's Avatar
    try this [ame=http://www.youtube.com/watch?v=VWImopHvmns]YouTube - How To Fix Cydia Crashing Problem On 3.0 (All iDevices)[/ame]
    2009-08-13 04:54 AM
  3. zapbrannigan's Avatar
    Quick and easy...Much appreciated.



    "Brannigan's law is like Brannigan love...hard and fast"
    2009-08-13 05:09 AM
  4. Raptors's Avatar
    No problem bro glad to help!
    2009-08-13 05:10 AM
  5. tuptup's Avatar
    thanks for postin!! really does the work!
    2009-09-06 02:59 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD