1. lsufan51's Avatar
    I have an iPhone 3G running 4.0 and it is very sluggish. I have done a restore from backup to try to speed it up and rejailbroke it. My question is would it be better to restore to factory from recovery? Would that give me a more complete wipe of the harddrive than just plugging it in and clicking restore from backup? Thanks in advance.
    2010-07-14 11:12 PM
  2. Simtech's Avatar
    Many threads on this, most have reverted back to 3.1.x
    2010-07-14 11:16 PM
  3. lsufan51's Avatar
    I don't have my shsh saved. Is there a way to downgrade without it?
    2010-07-14 11:22 PM
  4. elcaptain0069's Avatar
    I don't have my shsh saved. Is there a way to downgrade without it?
    I think you need shsh to downgrade. sorry buddy...
    Give me some free... Free! Which way is to... Give me some free...
    2010-07-14 11:26 PM
  5. Simtech's Avatar
    3G doesn't require SHSH files. Just download the firmware, <shift> Restore to the firmware you want.
    2010-07-15 12:20 AM
  6. lsufan51's Avatar
    Oh ok, thanks. 3.1.2. Here I come.
    2010-07-15 12:30 AM
  7. Simtech's Avatar
    No prob.. and LSU rocks! (graduated from there)
    2010-07-15 12:36 AM
  8. lsufan51's Avatar
    Hell yeah! Can't wait till football season.
    2010-07-15 12:47 AM
  9. undisputed1's Avatar
    hey guys, wanna jailbreak/unlock my iphone 4 , 4.0 BB 01.59.00 can anyone help???
    2010-07-15 01:46 PM
  10. 24inthelead's Avatar
    3G doesn't require SHSH files. Just download the firmware, <shift> Restore to the firmware you want.
    nevermind.....I got it back to 3.1.2
    and I just blackra1n'd it.

    now Itunes is saying 4.0 is available and I declinded

    now it says the carrier settings has an update

    should I?
    Last edited by 24inthelead; 2010-07-15 at 04:08 PM.
    2010-07-15 03:14 PM
  11. Will01's Avatar
    No service? do you need an unlock? have u unlocked it? have u updated carrier settings?
    2010-07-15 03:17 PM
  12. 24inthelead's Avatar
    Ive never deeded an unlock before, I have serv with AT&T,
    and I'm not sure about carrier settings

    wow! I just got it back on 3.1.2 and I'm not even sure what I did! hahah
    Last edited by 24inthelead; 2010-07-15 at 03:47 PM. Reason: Automerged Doublepost
    2010-07-15 03:47 PM
  13. Will01's Avatar
    make sure you update your carrier settings, if not, then that could explain the lack of service. Try general things, removing and re-inserting your SIM etc.
    2010-07-15 04:36 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD