User Tag List

  1. energiesource's Avatar
    Hi,
    I have an iMac 2.4 GHz Intel Core 2 Duo with 1 GB 667 Mhz DDR2 SDRAM and my computer is slow as hell!
    From startup on average it takes about 7 minutes for it to go to the desktop and open safari. Safari alone took about 2-3 minutes to open up. I just reinstalled OSX on it and it didn't help. I'm running out of options here. I never have anything running and theres a few things on startup. I looked in activity monitor and my CPU percentage was like 10% at the most.
    2011-05-10 11:48 PM
  2. Cer0's Avatar
    Have you checked permisions and startup drive?

    Go into disk utility. That can be found in applications>utilities>disk utility.

    On your drive you should have option to verify permissions and verify drive. If either of those come up with an error run the repair button directly below the verify button.
    [CENTER][SIGPIC][/SIGPIC][/CENTER]
    2011-05-11 12:01 AM
  3. Poseidon79's Avatar
    After you re installed OSX did you restore from a back up or start fresh?
    2011-05-11 12:16 AM
  4. energiesource's Avatar
    i reinstalled fresh. backed everything up and then installed it fresh.
    2011-05-11 11:09 PM
  5. energiesource's Avatar
    Can anyone help? I cant even be bothered to use this piece anymore since it takes me 20 minutes just to post this let alone doing anything else. 5 mins from moving mouse to the password log in showing up, 2 mins to register me typing my password and going to the desktop, 7 minutes to open up safari, then another 4 to navigate to this website and type this in, so 2 mins.
    2011-06-03 09:39 PM
  6. itzthestoff's Avatar
    I have never heard of a mac running this slow. The only thing you could probably do is get a knew one, since you reinstalled OS X and it was still slow... it sounds like it's time for a new mac! BTW This is the hackintosh section..
    2011-06-24 10:51 PM
  7. Phillip2168's Avatar
    may be it's not an inside problem anymore..may be you should check up your hardware's and make some changed..That might actually work ...good luck
    Last edited by Phillip2168; 2014-06-18 at 09:25 AM. Reason: spelling mistake
    2014-06-18 09:24 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD