1. miladjuckel's Avatar
    ok i have version 1.1.4, and everything works great, except for the youtube button!
    i installed the youtube fix through the installer, (youtube activator 1.1.4 version 1.0-1) but it still says CANNOT CONNECT!
    i even tried to access youtube thorugh safari, it takes me to the youtube page when i try to view a video it says: your javascript is turned off or you may need to download latest adobe flash player, but i can't do that, because it doesn't recognize the operating system on it.

    any ideas, any help out there?
    2008-04-09 10:48 PM
  2. desepticon's Avatar
    restore and (set up as a new phone) jailbreak with ziphone WITHOUT ACTIVATION.
    -----------------------------------------------------------
    My brother was eaten by wolves on the NJ Turnpike.
    2008-04-09 10:50 PM
  3. miladjuckel's Avatar
    there's gotta be another way besides restoring it!
    please help. im kinda new to this, step by step instructions would really help
    2008-04-09 11:42 PM
  4. desepticon's Avatar
    no way that I know of. There are a "few youtube fixes" up on installer, but these never worked for me. the only surefire way I know of is to restore (set up as a new phone), then jailbreak with ziphone WITHOUT ACTIVATION. Apparently the activation feature in Ziphone screws up youtube.
    -----------------------------------------------------------
    My brother was eaten by wolves on the NJ Turnpike.
    2008-04-10 12:25 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD