1. jason_ski4's Avatar
    Hey does anyone know how to fix this issue? It basically makes my safari and youtube completely useless. The iphone usually just ends up timing out when trying to load a page but it works occaisionally. (EDGE is disabled at all times)

    This is not a network problem as I am running a very basic connection and it's pretty quick on my computers. It is a secured network if this makes a difference.

    The phone is 1.1.4 ziphone.. is this a bootloader issue?


    Any feedback would be great
    2008-04-19 03:22 AM
  2. freakoftheindustry's Avatar
    Same thing happened to me recently and here's what I did -

    I reset all the network settings on the phone, including forget this network on my wireless network... then I restarted my apple airport express network, even though wifi on my computers were performing fine... and voila, iphone wifi was back to its normal speed.

    Although, I can't say it will work for you, that's just what worked for me.

    Good luck.
    2008-04-19 11:16 AM
  3. luiz's Avatar
    me two, that happened... what i did was create an adhoc connection between my iphone and my computer, and then connecting to it...

    if u have trouble connecting to adhoc connection; check out my written "Tutorial 2" in my signature
    2008-04-19 02:12 PM
  4. questioncom's Avatar
    try restarting your router. mine acts up sometimes. all i do is disconnect the modem and router for a few, then plug it back in. usually solves everything
    2008-04-19 07:30 PM
  5. DjAndre's Avatar
    I have the same problem, mine was also 1.1.4 or even newer.
    2008-05-27 12:43 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD