1. duncan888's Avatar
    I've suddenly lost my wifi, all I did was turn my phone off and back on, now I have no Wifi, its just Greyed out.

    I've only just had the phone for a week, been working perfectly.

    OTB, 1.1.1, unlocked using Anysim, enabled international menu and edge menu. And thats it, nothing else installed.

    Any ideas how to get it working again?

    Thanks
    2007-12-30 02:45 AM
  2. ajl917's Avatar
    From what I hear, there is no fix. Just restore, take it back to Apple, and they will immediately exchange it...
    2007-12-30 05:48 AM
  3. duncan888's Avatar
    But it is not registered with AT&T service, will they still exchange it?
    2007-12-30 11:32 AM
  4. ajl917's Avatar
    Do a complete restore making it look stock, and then exchange it with Apple...
    2007-12-30 03:57 PM
  5. duncan888's Avatar
    Not so easy to return as I'm in the UK and I got a friend to get me the iPhone from the US. Plus if I get it exchanged now, the new iPhone will have 1.1.2. no unlock

    Is this a hardware fault? software cannot restore it at all?

    Also the usage timer goes blank when I restart the phone now.
    Last edited by duncan888; 2007-12-30 at 05:03 PM.
    2007-12-30 04:06 PM
  6. bigdogjonx's Avatar
    The usage timer normally only goes black if you restart the springboard either from summerboard or installer kicks off the restart, thats not a true restart, thats just a restart of the springboard, that to this day has not been resolved on why it clears the usage timers.

    Truly restarting it is either turning it off and back on, or holding both home and sleep buttons till the screen goes black.

    Dixit
    2007-12-30 05:23 PM
  7. duncan888's Avatar
    to be honest the timer is the least of my concerns. Is there seriously no fix for the No-Wifi?
    2007-12-30 09:40 PM
  8. Lamone's Avatar
    I have the same problem.
    I think that if there's a way to connect to the iphone with something else than wifi, we might be able to revirginiz it and fix the problem.
    2008-01-08 02:21 AM
  9. aglitch's Avatar
    revirginize might work or might not. didnt work for me. i lose wifi everytime im on 1.1.1 or 1.1.2... whenever i downgrade to 1.0.2 i get it back. im waiting for 1.1.3 to unlock the otb 1.1.2s so i can go exchange my phone.
    2008-01-08 03:51 AM
  10. Lamone's Avatar
    I'm still on 1.0.2, upgraded to 1.1.1 and 1.1.2 and still nothing.
    How did you revirginize without wifi? (i'm on a mac)
    2008-01-08 04:50 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD