1. mikegoldnj's Avatar
    I just updated my jail broken 1.12 to jailbroken 1.13 yesterday.

    Tonight I noticed that the AT&T carrier logo up top is now all lower case and includes the blue and white globe logo (it had been all upper case with no globe before).

    Is this something that changed in 1.13?
    2008-02-28 05:29 AM
  2. CyberGreg's Avatar
    that is not the original AT&T signal indicator. Somehow you or some app you installed has installed a new one.

    It sounds like the one I made....
    2008-02-28 05:38 AM
  3. mikegoldnj's Avatar
    It may have popped up from iSwitcher but I was running iSwitcher under 1.12 also and never saw this before.

    No big deal...just curious about its origin.
    2008-02-28 05:42 AM
  4. daithu's Avatar
    that is not the original AT&T signal indicator. Somehow you or some app you installed has installed a new one.

    It sounds like the one I made....
    I like your at&t carrier logo ?Cool
    Can you send me that ?

    Thank Bro
    2008-04-11 05:52 AM
  5. dallasnights's Avatar
    I updated to Boss's new ATT Carrier logo but it is not showing up can someone help me fix this problem please
    All it shows is the number of Bars and ATT

    Thanks
    ------------------------------

    iPhone 4
    4.1 Firmware
    2009-02-08 05:35 PM
  6. bteamer's Avatar
    You probably have to enable it in Winterboard.
    LOL! DOesnt everyone know that only real women know how to handle a stick?
    As long as Miguel can blow...he's straight.
    I dread that first dusting of the white stuff.
    ready for a romp buddy? ohhhhhhhhhhhhhhhhh
    2009-02-08 07:23 PM
  7. dallasnights's Avatar
    nope no option for that, I updated the carrier APN as it showed was avail yesterday, then suddenly saw the Boss great icon gone, but then I noticed it was updated last night, thought that fixed it, but alas no fix

    No idea what to do here, thanks everyone
    ------------------------------

    iPhone 4
    4.1 Firmware
    2009-02-08 07:27 PM
  8. DVDBob's Avatar
    It appears that the new icons have been moved into the System\Library\Carrier Bundles\ATT_US.bundle folder, but they don't seem to affect the actual carrier logo any more. Copying them back into Springboard.app doesn't work either. Hopefully Boss will figure this one out.
    2009-02-09 04:18 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD