1. ZionX's Avatar
    I have a iPhone 3G that is 2.1 firmware i jailbroke it and not my wifi does not work.

    It says its connected but my ip address is 169.x.x.x
    2008-11-16 03:19 AM
  2. Zwayne's Avatar
    Try re-setting your router.
    2008-11-16 03:28 AM
  3. ZionX's Avatar
    I did that. I was researching earlier and I found out that it happens to a lot of ppl when they jailbreak their iphones and itouches.
    2008-11-16 03:34 AM
  4. Poseidon79's Avatar
    The fis is restoring and re-jailbreak. I suggest using a custom built firmware rather than quickpwn.
    2008-11-16 04:17 AM
  5. ZionX's Avatar
    how do i build my own, with pwnage tool?
    2008-11-16 04:26 AM
  6. cpjr's Avatar
    With Pwnage or download a custom FW file someone else has already built. There is a thread around here somewhere that has a few. Search. Or google Im sure they'll come up.
    2008-11-16 04:29 AM
  7. Zwayne's Avatar
    BTW ZionX after you use quickpwn did you set the phone up as new or from a backup?
    2008-11-16 04:31 AM
  8. ZionX's Avatar
    BTW ZionX after you use quickpwn did you set the phone up as new or from a backup?
    ah im not really good with these things, im a newbie at this and no i didnt not back it up.



    i tested my internet without WEP and it worked perfectly, but than i turn WEP back on it didnt work.

    EDIT:
    New

    Do you know where i can get the 3g custom firmwares cause i looked around some of them might mess up your phone

    cause im using windows
    Last edited by ZionX; 2008-11-16 at 05:24 AM. Reason: Automerged Doublepost
    2008-11-16 05:24 AM
  9. Zwayne's Avatar
    Make sure the settings or the same for the router and phone.
    2008-11-16 05:24 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD