1. Endodude's Avatar
    My 1.1.1 all of a sudden started acting up. I was listening to some tunes and the phone rang threw the earphones........no biggie.....unfortunatley....when i unplugged the earplugs the speaker does not work anymore. I can only answer the phone if it's on speakerphone now.

    I have tried to put in earpugs and take numerous times but no difference.

    Even restored to 1.1.1..........no difference........restored to 1.1.2 and still the same........

    I bought this iphone used 6 months ago and it has been great till this just happened..............

    Any suggestions anyone?

    Tried again trying to restore to 1.1.2..............no luck........hmmmmmmmm.....

    Strange hardware problem to have.
    Last edited by Endodude; 2008-03-08 at 08:42 PM. Reason: Automerged Doublepost
    2008-03-08 08:42 PM
  2. bargsbeer's Avatar
    Maybe you should restore to 1.1.4 this happened to me. i restored....there really is no benefit in having such out of date firmware.
    2008-03-09 12:20 AM
  3. ajl917's Avatar
    Try Settings>General>Reset>Reset All Settings
    2008-03-09 01:11 AM
  4. Endodude's Avatar
    I restored to 1.1.3......speaker worked.......installed my old apps........speaker stopped working.........un installed all the apps........speaker still doesn't work......tried the sest of settings but no go.....

    Adjusting volume on the side does nuthing either......keeps sayong adjusting volume for earphones but they are not plugged in.......
    2008-03-09 01:37 AM
  5. bargsbeer's Avatar
    try plugging and unplugging the earbuds several times... this might work.
    2008-03-09 01:50 AM
  6. Endodude's Avatar
    Trust me that was the first thing i tried............it's even in the first post.......
    2008-03-09 01:53 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD