1. Terracuzo's Avatar
    People, i have a big problem with my iphone.

    I first use the TurboSim to unlock my iphone, so now i change for the software method and my iphone is not recognized my sim as a valid phone-network. His show me the signal only, the phone-network bised the signal is empty, but when i go to the "carrier" settings, appears the message "error" or show me one phone-network (not my), but not all phone-networks how show me before.

    the most strange thing, is when i'm doing the unlock proceedier, i can see the phone-network beefore i finished the steps.

    How can i resolve this, or better how can i restore the iphone in a lower level to erase all errors?
    P.S: I do the normal erase by itunes, but nothing change in the end.

    Please, if anybody coul'd help me????
    Last edited by Terracuzo; 2007-09-21 at 04:29 PM. Reason: I change the "BIG' word in the title
    2007-09-21 04:23 PM
  2. Kyle Matthews's Avatar
    This happens when you do a software unlock without updating to 1.0.2. There is no known fix yet?
    .


    ↑ ↑ ↓ ↓ ← → ← → B A [select] [start] Kyle Matthews
    2007-09-22 09:32 PM
  3. bookmark's Avatar
    I had the same problem too.
    Did you try reactivate the CommCenter.plist with SSH?
    If yes, try the following
    Restore your iphone with iTunes (don't use the backup, resync everything after), wait for a minute on the springboard.
    Signal should be back.
    I had the same problem too.
    2007-09-23 02:58 AM
  4. Terracuzo's Avatar
    i'm going to do the suggestions and i'll call back, to result, ok.
    Regards.
    Terracuzo
    2007-09-23 04:06 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD