1. Grassmasta's Avatar
    It would seem that most of my 2.2 applications lag (most notably, cube runner, gpsphone, cro-mag, Moto-chaser, and even JellyCar a little bit). Is anybody else experiencing this? I know I currently have a flex cable issue (in the process of being resolved), so is it my phone, application/firmware compatibility issues, or even the jailbreak?

    (Also, when I'm running these apps, I have at least 30+ mb free)
    Viruses
    Intruders
    Spyware
    Trojans and
    Adware

    Windows Vista
    2009-06-25 10:37 AM
  2. Scoops98's Avatar
    I found that with 2.2.1 I had to play most games in safe mode otherwise they crashed most of the time. Freeing up my RAM helped, but not always.
    2009-06-25 10:49 AM
  3. Grassmasta's Avatar
    I appreciate the response; however, I'm on 3.0 and playing applications optimized for 2.2.1. I was just curious as to whether or not others were experiencing lag under similar conditions.
    2009-06-25 11:08 AM
  4. Scoops98's Avatar
    Right, sorry! I haven't had much time to play games so far on 3.0.
    2009-06-25 11:11 AM
  5. brett k's Avatar
    yes, i have that problem as well, though sometimes they run fine.
    2009-06-25 03:07 PM
  6. Ozzyman500's Avatar
    yes, i have that problem as well, though sometimes they run fine.
    yup
    2009-06-25 04:30 PM
  7. Grassmasta's Avatar
    Thanks for the responses. I was really hoping that it wasn't just my phone. Although that does kinda mean that for now, this sucks for all of us.

    Thanks again!
    Viruses
    Intruders
    Spyware
    Trojans and
    Adware

    Windows Vista
    2009-06-25 08:06 PM
  8. Ozzyman500's Avatar
    I guess this new 3GS will leave us 3G users behind...
    2009-06-25 09:34 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD