1. TheKidHypno's Avatar
    i just restored my jailbroken iphone from 2.2.1 to 3.0 and re-jailbroke it. before the jailbreak i downloaded a few apps from the app store.....they worked fine. now after the jailbreak when i try getting an app from the app store it shows up on springboard and it loads but never completes then just disappears from springboard. when i try to go back into the app store to redownload it says that app is already installed.
    Last edited by Poseidon79; 2009-07-18 at 04:21 PM.
    2009-07-18 03:31 PM
  2. Poseidon79's Avatar
    It sounds like you had all these apps before and they were hidden or in categories and when you restored to 3.0 you used a backup which means all apps hidden before will still be hidden after install. Your best bet is to go into SB Settings... more... Hide Icons.. and unhide what you've installed.
    2009-07-18 04:23 PM
  3. boozie's Avatar
    Settings, general, reset, reset network settings. If that doesn't work, reset all settings.
    2009-07-18 07:43 PM
  4. StealthBravo's Avatar
    It sounds like you had all these apps before and they were hidden or in categories and when you restored to 3.0 you used a backup which means all apps hidden before will still be hidden after install. Your best bet is to go into SB Settings... more... Hide Icons.. and unhide what you've installed.
    +1 or to unhide everything go to your settings app

    general>restrictions>enable and then disable them
    2009-07-18 07:52 PM
  5. jaybooshay's Avatar
    hey, if youre looking for a solution to this problem, check out this post. it explains the disappearing problem

    What's Good Blog: Iphone/Ipod/Itouch OS 3.0 Applications Not Showing Up or Not Syncing
    2009-07-30 04:18 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD
We have updated our Privacy Policy and Terms & Conditions. Please check them out.