1. evilp8ntballer7's Avatar
    Ok so I just finished building my new pc and Im pretty sure I had it working with itunes and my iphone before but I didnt sync it (shouldnt matter anyways) and everytime I connect it I get the stupid error: "Itunes could not connect to the iphone because of an unknown error 0xE000065" I have rebooted my iphone and the computer, I have tried many different usb ports and nothing, I have uninstalled it and reinstalled it the proper way, I have searched and search for some answer and nothing has worked, I am running 64 bit Vista and I even tried 32bit and it gave me even more problems, I have even tried running it as winxp sp2 and still same issue. Please someone help me ...here is a screen shot


    2009-10-04 05:04 AM
  2. Zwayne's Avatar
    Try unplug the iphone an re-plug it back in?
    2009-10-04 05:18 AM
  3. Melech518's Avatar
    Do you have a passcode on your iPhone?
    If I helped you, hit the button or be Banned!

    Download Macbook 3.1 for Winterboard-Now LIVE on Cydia-Macbook Final, Macbook Final Widget,Macbook SBSettings
    Need Hardware Repair Support?: PM ME
    2009-10-04 08:30 AM
  4. evilp8ntballer7's Avatar
    Try unplug the iphone an re-plug it back in?
    Tried it

    Do you have a passcode on your iPhone?
    No I do not

    I mean it works when I plug it into my old computer??

    itunes and windows are both up to date as much as they can be
    Last edited by evilp8ntballer7; 2009-10-04 at 02:57 PM.

    2009-10-04 02:53 PM
  5. Melech518's Avatar
    Try re installing iTunes and maye check your firewall settings if you have any. Sounds like a permissions problem..
    If I helped you, hit the button or be Banned!

    Download Macbook 3.1 for Winterboard-Now LIVE on Cydia-Macbook Final, Macbook Final Widget,Macbook SBSettings
    Need Hardware Repair Support?: PM ME
    2009-10-04 08:10 PM
  6. evilp8ntballer7's Avatar
    Thanks but I already have, I even reinstalled my whole OS and I still get this problem, except it works on my other computer??!?

    2009-10-07 02:08 AM
  7. evilp8ntballer7's Avatar
    Ok well I'm so glad I finally managed to get this working!

    I guess it was some weird setting in the Bios I had to enable, I found that from here: Apple - Support - Discussions - iTunes9 64-Bit can't connect to my ...

    The post was: "I found a fix that might work without getting a card. Something you should check in the bios is enabing C-state mode on the processor. This is a hardware monitoring/low voltage and frequency mode for cpus to save power on different cores. It also apparently has something to do with the power output to the usb chipset. I was trying everything prior to this including running a vm of windowsxp to see if it was a driver issue, but after I enabled c-state in the bios, everything worked out. My system was a newer core i5 system with a p55 chipset. I was running windows 7 64 bit RC. Please post if this is successful for anyone else. "

    I also have a new system with a P55 Chipset and 64bit Vista

    2009-10-08 03:05 AM
  8. hook213's Avatar
    Try unplug the iphone an re-plug it back in?
    I'm sure he never would have thought of that!!! Really am glad you're around to help folks out!
    2010-08-14 04:36 PM
  9. area51crypto's Avatar
    I'm sure he never would have thought of that!!! Really am glad you're around to help folks out!
    Wow, you post was totally uncalled for, an apolgy to Zwayne would be more inline!
    2010-08-14 05:48 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD