1. Melech518's Avatar
    Yes, It's true. I am stuck! I reset the network settings on my 3GS with blackra1n on 3.1.2 and the phone is stuck on the Apple logo. Only way to fix it seems to be a restore. I do not want to restore again so if anyone has insight I am all ears. Keep in mind that I am more than experienced before responding. Yes I have tried a hard reset, yes I have put the phone in recovery mode. The problem lies that the phone will not get passed the apple logo.

    As we try to reach a solution and work on why this continues to happen, it would be helpful if you could please do the following:
    If you are experiencing the same issue, please post what firmware your iPhone is on, whether or not it is Jailbroken and/or Unlocked and what methods were used to JB/Unlock (ie.Blackra1n, Blacksn0w, Redsn0w, Pwnage Tool, Ultrasn0w). Thanks
    Last edited by Melech518; 2010-02-22 at 06:34 AM.
    If I helped you, hit the button or be Banned!

    Download Macbook 3.1 for Winterboard-Now LIVE on Cydia-Macbook Final, Macbook Final Widget,Macbook SBSettings
    Need Hardware Repair Support?: PM ME
    2009-12-29 12:15 AM
  2. mahgninnuc93's Avatar
    O wise one called Melech. Have you tried slamming it down on your desk multiple times to see if that kicks it out of the loop

    Wish I had an answer for all of the time you have helped me out!!!
    2009-12-29 02:59 AM
  3. Melech518's Avatar
    Its cool, I just restored. Just wished I new a way around this for future reference.
    If I helped you, hit the button or be Banned!

    Download Macbook 3.1 for Winterboard-Now LIVE on Cydia-Macbook Final, Macbook Final Widget,Macbook SBSettings
    Need Hardware Repair Support?: PM ME
    2009-12-29 03:27 AM
  4. jjr3211's Avatar
    it happened to me a couple times the only way i found around it was to restore so if you fig anything out let me know oh i all most frogot it only seemed to happen when i had used the unlock if just using blackrain it will reset just fine
    2009-12-29 03:54 AM
  5. rhekt's Avatar
    who in here is unlocked? [is this possibly an issue with being unlocked?]
    killall Terminal[]
    2009-12-29 07:35 AM
  6. Melech518's Avatar
    I was thinking that as well at first, I am unlocked. But when I reset the network settings after a fresh restore and unlock with blacksn0w I do not have any problems. There has to be something we have installed conflicting with the network settings reset. I wonder if it has anything to do with Launch Daemons removed?
    If I helped you, hit the button or be Banned!

    Download Macbook 3.1 for Winterboard-Now LIVE on Cydia-Macbook Final, Macbook Final Widget,Macbook SBSettings
    Need Hardware Repair Support?: PM ME
    2009-12-29 07:59 AM
  7. confucious's Avatar
    Did you try removing mobilewatchdog.bundle to see if it was just a timeout issue?
    He who asks a question looks foolish for 5 minutes. He who doesn't ask a question remains foolish forever.
    2009-12-29 11:40 AM
  8. reeko's Avatar
    When i see 'bricked' in the title of a post i ALWAYS click it to read on, and not once have i seen a post where an iPhone truly is 'bricked' :/
    The Original Autobot of MMi
    Jesus couldn't turn into a fire engine


    LOL -> "Winterboard does not interfere at all with my performance."

    Suck it up, Sucker
    2010-01-02 02:33 AM
  9. Melech518's Avatar
    Well we obviously know iPhones don't get "bricked" anymore...but it got your attention didn't it

    Comfy- haven't but will do in the future
    2010-01-02 07:00 AM
  10. xsilu's Avatar
    I had the same prob with my phone too, and the first time it happened I have to do a restore with a tricky trick to put the phone in recovery mode.
    The second time it happened, i was about to give in and restore again, so i tried to put it in recovery mode by first turn the phone off first (by pressing and holding both buttons), and sth really weird happened, the screen show the lock screen and then it turned off. So i release the buttons and turned it on again, it returns to the boot loop.
    But this time, I just hold the power button down until it flasshed the lock screen again, and released it before the phone turned off. And it stayed at the lock screen!!!!
    LOL it seemed odd but that was how i fixed mine without restoring it, next time i reset the network settings, ill be more careful.
    Hope i help out a lil
    2010-01-11 04:07 AM
  11. itsugawakun's Avatar
    I had this once. i dunno how it fixed but when i was looking through everything if the whole phone worked after the boot loop. when i entered into settings. on the wifi option. it was grayed out and it said no wifi. i was sh**tin bricks. so i reseted it and the wifi worked again.

    i currently have this problem right now.

    With black rain. it had issues about blacksn0w and the wifi with the modem being at 5.12

    as i was typing this message btw i tried a few tricks. i put it into DFU mode and let it sit in that mode for a few minutes... then soft reset to let it load. and it did... so if you are stuck at it. try this first and then confirm me @ [email protected] just to make sure that does help more people than just me. also post here for results to show publicly
    2010-01-20 02:08 AM
  12. Frostbite's Avatar
    Re-run Blackra1n, that program will boot damn near anything in any mode.
    If you wanna thank me hit "Thanks" in the lower left of my post. If you would like to follow me on twitter click here
    2010-01-20 02:36 AM
  13. Melech518's Avatar
    I had this once. i dunno how it fixed but when i was looking through everything if the whole phone worked after the boot loop. when i entered into settings. on the wifi option. it was grayed out and it said no wifi. i was sh**tin bricks. so i reseted it and the wifi worked again.

    i currently have this problem right now.

    With black rain. it had issues about blacksn0w and the wifi with the modem being at 5.12

    as i was typing this message btw i tried a few tricks. i put it into DFU mode and let it sit in that mode for a few minutes... then soft reset to let it load. and it did... so if you are stuck at it. try this first and then confirm me @ [email protected] just to make sure that does help more people than just me. also post here for results to show publicly
    You are confused about the issue
    Re-run Blackra1n, that program will boot damn near anything in any mode.
    It wont fix the issue being described...
    If I helped you, hit the button or be Banned!

    Download Macbook 3.1 for Winterboard-Now LIVE on Cydia-Macbook Final, Macbook Final Widget,Macbook SBSettings
    Need Hardware Repair Support?: PM ME
    2010-01-20 03:11 AM
  14. Frostbite's Avatar
    Sorry man, looks like restore is the way to go, I am surprised Blackra1n didnt work
    If you wanna thank me hit "Thanks" in the lower left of my post. If you would like to follow me on twitter click here
    2010-01-21 03:18 AM
  15. Melech518's Avatar
    Thanks, but I know how to fix it I only made the thread for others who are experiencing the same issue to report.

    Blackra1n will only put the blackra1n app on the phone the first time it is run, and will not do it a second time. When users experience this particular issue, blackra1n will not boot out of it and neither will Rock.
    If I helped you, hit the button or be Banned!

    Download Macbook 3.1 for Winterboard-Now LIVE on Cydia-Macbook Final, Macbook Final Widget,Macbook SBSettings
    Need Hardware Repair Support?: PM ME
    2010-01-21 03:23 AM
  16. alubinjp's Avatar
    Hi,

    I am very concerned about this bricked after network reset problem. I experienced this problem twice, both times it did manage to go back to home screen some time later, with the wifi greyed out. And after a normal reboot, the wifi came back.

    I jailbreak my 3gs initially with an att sim card in it, then after jailbreak I also installed blacksn0w, then put in the tmobile sim. I wonder if this screws up the network setting.

    Melech518, you said you did a network reset after a refresh restore, did you do the network reset before or after the jailbreak? did you also jailbreak with an att sim?
    2010-02-06 07:59 PM
  17. Melech518's Avatar
    After the JB, and I used the same method as you. I always JB with an AT&T SIM in the phone. I have found that resetting the network settings doesnt effect the phone immediately after a JB, but more so it happens a few weeks down the road when I reset the network settings. I havent really dug deep into this one but I just make sure I backup my phone always before a reset
    If I helped you, hit the button or be Banned!

    Download Macbook 3.1 for Winterboard-Now LIVE on Cydia-Macbook Final, Macbook Final Widget,Macbook SBSettings
    Need Hardware Repair Support?: PM ME
    2010-02-06 08:23 PM
  18. alubinjp's Avatar
    thanks, that's very helpful, because I didn't reset network after the JB. And now your wifi never goes away and also have notifications?

    The reason I used an att sim to JB is that I could get notifications work. My friend just JB without att sim and he doesn't have notifications and the wifi 'no network' problem persists.
    2010-02-06 08:29 PM
  19. Melech518's Avatar
    I have never had in issue with push or wifi.
    If I helped you, hit the button or be Banned!

    Download Macbook 3.1 for Winterboard-Now LIVE on Cydia-Macbook Final, Macbook Final Widget,Macbook SBSettings
    Need Hardware Repair Support?: PM ME
    2010-02-06 08:53 PM
  20. alubinjp's Avatar
    do you mind if you could give me a run-down of how you exactly JB your iphone so that I won't brick this again?
    any link that you find will do too, thanks so much
    2010-02-07 08:24 AM
82 123 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD
We have updated our Privacy Policy and Terms & Conditions. Please check them out.