1. Goldom's Avatar
    You can stick a star by CategoriesSB, I asked the creator and he's working on it:
    Twitter / ashikase: @Goldom Working on it.
    2010-06-24 09:02 AM
  2. mooritexxx's Avatar
    winterboard just got another update , can anyone confirm if the multitask doesnt still work?
    2010-06-24 09:23 AM
  3. eyePH0NE's Avatar
    With recent Winterboard multitask works again.
    2010-06-24 09:34 AM
  4. jordbrett's Avatar
    Gameboy4iphone seems to be working perfectly.
    2010-06-24 09:38 AM
  5. richiemana's Avatar
    Comfirmed multitasking
    Is now working after winterboard update
    2010-06-24 09:42 AM
  6. Nips_19's Avatar
    Comfirmed multitasking
    Is now working after winterboard update
    +1
    2010-06-24 09:59 AM
  7. JAE's Avatar
    Can things be themed now or no?
    2010-06-24 10:07 AM
  8. blehbear's Avatar
    Recent/CallLog delete crashes back to homescreen
    2010-06-24 10:19 AM
  9. Nips_19's Avatar
    Can things be themed now or no?
    Yes but some don't look right, they don't sit on the dock correctly, download some and have a go, i normally use carbon ovation, isatin etc... but they really don't look good at the moment
    2010-06-24 11:10 AM
  10. iNT3Rv3NTiONZz's Avatar
    Reporting the same multitasking issue and the per page wallpaper (Page0.png, Page1.png, etc.) is no longer working. Can someone else try the per page wallpaper and see if you have the same result. Also, sadly SpringLocker is not working either.



    I can also confirm this.
    if you ssh in you can find the image and make it a transparent image i havnt got round to actually doing it, but if you go to the file mods forum and look for a thread called lets theme OS4! then you will see that i changed the folders skin and folders icon w/o winterboard =]
    2010-06-24 11:39 AM
  11. klouud's Avatar
    I know that Chronus has been confirmed to work - But in past FW updates using AppBackup or Chronus to restore contacts has created problems which actually break the phone/contacts app. I was unable to add contacts after restoring using these tools durring the move from 2.0 to 3.0.

    Has anyone used Chronus to restore? If so, please confirm what works.
    2010-06-24 01:47 PM
  12. richiemana's Avatar
    Why don't you just restore your backup so all your contacts and SMS etc are the same?
    2010-06-24 02:07 PM
  13. klouud's Avatar
    Restoring from a backup is not recommended when jailbreaking is concerned. Starting from a fresh install allows for maximum performance. As a jailbroken iPhone gets older, it slows down little by little.

    At least thats how it has been in the past.
    Plus I want to use a custom firmware this time - custom firmware = much faster jailbroken device
    2010-06-24 02:14 PM
  14. richiemana's Avatar
    I've always restored from
    A backup and never had any problems done it with my 2g and same now with my 3GS on ios4 and it's going much faster than when on 3.1.2
    2010-06-24 02:21 PM
  15. eyePH0NE's Avatar
    But you cannot tell how fast it would be otherwise
    It depends on how many apps you have installed, how old the installation is and so on.
    I prefer configuring as a new phone after jauobreaking, too.
    2010-06-24 02:31 PM
  16. richiemana's Avatar
    Haha true my friend I just like the ease of having everything back SMS calendar etc and as long as the phones working well I'm
    Happy :-)
    2010-06-24 02:37 PM
  17. metalhead971's Avatar
    I can't seem to get iBlank to work, even though this list says it's functioning properly. I tell it to create the blanks, but they don't show up on the springboard. I know the help menu in iBlank says it might be due to an improper jailbreak, but I used redsn0w 0.9.5b5-4, which I believe is the standard everyone else is using. I guess I'm the only one having this problem, since the OP's post has it in green. Any help?
    2010-06-24 02:59 PM
  18. lbroskee's Avatar
    i somehow got iTunes to backup my blanks and then it restored them on iOS4 update (before i even JB it)
    2010-06-24 03:02 PM
  19. Nips_19's Avatar
    I can't seem to get iBlank to work, even though this list says it's functioning properly. I tell it to create the blanks, but they don't show up on the springboard. I know the help menu in iBlank says it might be due to an improper jailbreak, but I used redsn0w 0.9.5b5-4, which I believe is the standard everyone else is using. I guess I'm the only one having this problem, since the OP's post has it in green. Any help?
    Not sure why you have just started having the problem and not from the start, same thing happen to me a simply reboot got it working

    Try that and report back
    Follow me: @Nips19
    2010-06-24 03:02 PM
  20. metalhead971's Avatar
    I can't seem to get iBlank to work, even though this list says it's functioning properly. I tell it to create the blanks, but they don't show up on the springboard. I know the help menu in iBlank says it might be due to an improper jailbreak, but I used redsn0w 0.9.5b5-4, which I believe is the standard everyone else is using. I guess I'm the only one having this problem, since the OP's post has it in green. Any help?
    Damn, I posted too soon. A re-spring fixed it. Sorry for the trouble guys.
    2010-06-24 03:09 PM
1,008 ... 2101112131422 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD