1. Andygee91's Avatar
    Hey guys, I'm having a major problem! I can't play any videos on my phone without it crashing, and going into safe mode. It won't play YouTube vids or QuickTime vids or anything. I don't think it was anything I got off cydia, the last thing I downloaded was yourtube, and I uninstalled it but it still happens. Can anyone help please?? :/

    Also I just tried playing my own personal videos I've recorded, and it crashes as well.! I'd truly appreciate anyone's help with this please.
    Last edited by Andygee91; 2010-09-13 at 08:08 AM. Reason: Automerged Doublepost
    2010-09-13 08:08 AM
  2. sneeks's Avatar
    I have the exact same problem. Sumone please help.
    2010-09-13 11:35 AM
  3. Phoenix2144's Avatar
    Had the same problem. I recently updated MultiMusicInfo. So I uninstalled it completely and rebooted after the respring. Fixed my problem. Hope it helps. Good luck!
    2010-09-13 09:35 PM
  4. Andygee91's Avatar
    Yes I also uninstalled multimusicinfo and it's working again thanks for your help
    2010-09-13 09:45 PM
  5. BenderRodriguez's Avatar
    4.1
    MultiMusicInfo v1.1 Works now with Video
    2010-10-25 04:03 AM
  6. jtsosie's Avatar
    Mine crashes too. I never had multimusicinfo. I'm uninstalling stuff one at a time. No luck yet. Anyone else with a solution?
    2011-04-17 07:16 AM
  7. jtsosie's Avatar
    Oh My Goodness!!!
    I'm so glad it's fixed.
    For me, it was ReSupported 4 causing the problem.
    2011-04-17 08:02 AM
  8. jtsosie's Avatar
    Apparently, that's what was keeping iMovie from installing too. WooHooo!!!
    2011-04-17 09:21 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD