1. Cmds187's Avatar
    Safari after 5.0.1 jailbreak it's really slow and I can't watch video's no more this comes up never did when I play a video clip in safari It's slow-imageuploadedbymodmyi1327368668.249052.jpg how to fix this
    Last edited by Cmds187; 2012-01-26 at 04:02 AM.
    2012-01-24 03:30 AM
  2. xboxbml's Avatar
    I would try a fresh restore...if that doesn't work, do restore but setup as a new phone, not from backup...make sure u backup everything outside of iTunes backup...drag all pics and vids out of camera roll sync all music and apps in iTunes. I sync contacts calendar notes with outlook on my pc...

    You will lose texts and app data, but I don't ever care about that...
    2012-01-26 02:22 AM
  3. Cmds187's Avatar
    Will try that
    2012-01-26 04:01 AM
  4. Cmds187's Avatar
    I would try a fresh restore...if that doesn't work, do restore but setup as a new phone, not from backup...make sure u backup everything outside of iTunes backup...drag all pics and vids out of camera roll sync all music and apps in iTunes. I sync contacts calendar notes with outlook on my pc...

    You will lose texts and app data, but I don't ever care about that...
    Will I still have cydia

    Safari after 5.0.1 jailbreak it's really slow and I can't watch video's no more this comes up never did when I play a video clip in safari It's slow-imageuploadedbymodmyi1327368668.249052.jpg how to fix this
    Still no luck It's slow-imageuploadedbymodmyi1327722722.234654.jpg why is this happening how to fix

    It never did this safari always played videos from any site
    Last edited by Cmds187; 2012-01-28 at 05:51 AM.
    2012-01-28 05:29 AM
  5. xboxbml's Avatar
    Are u using wifi?...
    2012-01-28 04:32 PM
  6. i.Annie's Avatar
    Did you install safari download plugin. If you did uninstall it. Then it'll work fine.
    2012-01-28 08:55 PM
  7. Cmds187's Avatar
    Did you install safari download plugin. If you did uninstall it. Then it'll work fine.
    I did , but still did not solve it, I just restored it new & iCloud ect... for data and rejail break works fine now

    Are u using wifi?...
    Yes I was it show's on the picture?? I fixed it tho
    Last edited by Cmds187; 2012-01-29 at 06:28 AM.
    2012-01-29 06:22 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD