1. Ralf8's Avatar
    Hello, I noticed yesterday that the title bar when I'm listening to music is gone. Here's a picture to explain myself more clearly.



    As you can see, the status bar and the title bar looks almost the same but when I press the arrow, it will look like this.



    Can anyone help me?
    2012-04-19 08:36 AM
  2. Ralf8's Avatar
    Bump.
    2012-04-19 04:39 PM
  3. EVO's Avatar
    Hello, I noticed yesterday that the title bar when I'm listening to music is gone. Here's a picture to explain myself more clearly.



    As you can see, the status bar and the title bar looks almost the same but when I press the arrow, it will look like this.



    Can anyone help me?
    did it start happening yesterday, or you never NOTICED IT until yesterday?
    2012-04-19 10:46 PM
  4. Ralf8's Avatar
    I never noticed it until yesterday. What can I do to fix it?
    2012-04-20 03:14 AM
  5. Ralf8's Avatar
    lol
    Care to explain why you're laughing out loud?
    2012-04-20 10:24 AM
  6. celeron's Avatar
    Dont worry that was just a spam bot
    If my post was good, click the button in my post

    New to jailbreaking? Have a look at my Redsn0w Guide
    2012-04-20 10:29 PM
  7. Ralf8's Avatar
    Dont worry that was just a spam bot
    My bad.

    Any solutions guys?
    2012-04-21 05:06 AM
  8. docmagoo2's Avatar
    Do you mean the greyish shading? I had to take a snapshot of my iPod playing and save your pic to compare!
    2012-04-21 05:09 PM
  9. Ralf8's Avatar
    Do you mean the greyish shading? I had to take a snapshot of my iPod playing and save your pic to compare!
    Yes, the top one. Mine's just plain black. Any solutions?
    Last edited by Ralf8; 2012-04-22 at 06:34 AM.
    2012-04-22 06:16 AM
  10. EVO's Avatar
    My bad.

    Any solutions guys?
    do you have any themes activated?

    try turning all themes from winterboard off and see if the problem persists, if it does it is one of your themes causing it
    2012-04-22 09:46 AM
  11. Ralf8's Avatar
    do you have any themes activated?

    try turning all themes from winterboard off and see if the problem persists, if it does it is one of your themes causing it
    I already tried that but it remains the same all the time. I don't know what's causing it.
    2012-04-22 03:29 PM
  12. Ralf8's Avatar
    Bump.
    2012-04-23 06:19 AM
  13. docmagoo2's Avatar
    Why don't you uninstall WB?
    2012-04-23 07:44 AM
  14. Ralf8's Avatar
    Why don't you uninstall WB?
    I already tried that but still the same. I think maybe the only solution is to restore but I don't wanna lose my jailbreak. I'll just wait for the 5.1 jailbreak and maybe it will be fixed.
    Last edited by Ralf8; 2012-04-23 at 01:38 PM.
    2012-04-23 11:03 AM
  15. Ralf8's Avatar
    You can now close this, I found the solution. Thanks.
    2012-04-24 12:52 PM
  16. celeron's Avatar
    Glad you finally did it
    If my post was good, click the button in my post

    New to jailbreaking? Have a look at my Redsn0w Guide
    2012-04-24 01:09 PM
  17. 2k1's Avatar
    OP asked to close thread
    2012-04-24 01:21 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD