1. dsmturbo's Avatar
    Just the past 3 days my iPhone does not show up in iTunes and can no longer sync. Also, I am getting the Silent icon by battery, my switch is not on mute.

    Today I opened iTunes and plugged in iPhone and it started to connect but then disappeared in iTunes. So, I can no longer sync

    And the Mute thing is driving me crazy, I have vibrate off. I am wondering if it is a setting with sbsettings or something. Please help
    Please consider the environment prior to printing
    2012-04-22 07:43 PM
  2. firstcherokeekid's Avatar
    Try a different usb cable and or pc. Could be a cable or usb port issue.
    2012-04-22 08:00 PM
  3. xboxbml's Avatar
    Yeah..sounds like some sort of HW issue...make sure connector in the phone is clean too...
    2012-04-22 10:08 PM
  4. dsmturbo's Avatar
    Yeah..sounds like some sort of HW issue...make sure connector in the phone is clean too...
    Terribly sorry, I forgot to post I tried 3 cables and 2 macs. However, I think I might have solved it, but if I did I'll try and post back with inf.

    Thanks again people
    Please consider the environment prior to printing
    2012-04-22 11:51 PM
  5. firstcherokeekid's Avatar
    Terribly sorry, I forgot to post I tried 3 cables and 2 macs. However, I think I might have solved it, but if I did I'll try and post back with inf.

    Thanks again people
    Any luck?
    2012-04-23 09:59 PM
  6. H4CK3R's Avatar
    If that doesn't work... Try putting it in DFU or recovery and restoring.
    2012-04-23 10:01 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD