1. Zekeman's Avatar
    Out of the blue the app switcher background is condensed it was a gray background now it just shows up as a block of gray not filling up the whole background ... Nothing was added or changed and prior it showed all gray when I went into the app switching part.. Anyone have any ideas?
    2012-06-09 04:13 PM
  2. iPod's Avatar
    Seems to be happening a lot of people. I'm working to find a fix

    secret moderator... Please hit that THANKS button over there if I helped you in any single way
    2012-06-09 05:21 PM
  3. celeron's Avatar
    +1 must be a recently released tweak or something
    If my post was good, click the button in my post

    New to jailbreaking? Have a look at my Redsn0w Guide
    2012-06-09 05:23 PM
  4. dsedapr's Avatar
    Any solutions yet? It seems some methods are working for people and are not working for others. I've tried clearing cache manually, using iwipecache, fswipecache. It just happened out of the blue. Don't know what caused it, but ive already seen people restore and have the problem come back. Help would be greatly appreciated!
    2012-06-10 08:36 PM
  5. Zekeman's Avatar
    Frostbite suggested in another thread it might be the app Facebook This! It worked from me when I uninstalled...
    2012-06-11 03:27 PM
  6. Frostbite's Avatar
    Any solutions yet? It seems some methods are working for people and are not working for others. I've tried clearing cache manually, using iwipecache, fswipecache. It just happened out of the blue. Don't know what caused it, but ive already seen people restore and have the problem come back. Help would be greatly appreciated!
    See my post here
    If you wanna thank me hit "Thanks" in the lower left of my post. If you would like to follow me on twitter click here
    2012-06-11 04:26 PM
  7. adonis_fiend's Avatar
    I am still having the problem, though never installed Facebook This!
    2012-06-19 01:20 PM
  8. iPod's Avatar
    Skip the uninstalling Facebook this step and enable everything in winterboard, respring, and disable everything in winterboard and respring

    secret moderator... Please hit that THANKS button over there if I helped you in any single way
    2012-06-19 01:44 PM
  9. adonis_fiend's Avatar
    No luck...
    2012-06-19 02:05 PM
  10. iPod's Avatar
    No luck...
    Did you install the iOS 6 photo sharing tweak? That's what cause it for me

    secret moderator... Please hit that THANKS button over there if I helped you in any single way
    2012-06-19 04:51 PM
  11. butler007's Avatar
    Someone else had this problem here:
    http://modmyi.com/forums/skinning-th...rbg-issue.html
    See if any of these work for you?
    Hit 'thanks' if I helped, email [email protected] with questions, requests, and compliments
    2012-06-19 05:23 PM
  12. adonis_fiend's Avatar
    Did you install the iOS 6 photo sharing tweak? That's what cause it for me
    Thanks A Lot Mate...Problem Solved By Removing It
    2012-06-19 07:06 PM
  13. iPod's Avatar
    Thanks A Lot Mate...Problem Solved By Removing It
    Glad you got it figured out

    secret moderator... Please hit that THANKS button over there if I helped you in any single way
    2012-06-19 08:07 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD