1. Dynamicdk's Avatar
    I bought an iphone 3G, When it is booting is only gets the Apple logo and nothing more happens...

    I can get the phone into DFU Mode and Recovery Mode, but Itunes makes some errors like 3194, 1600,1603, 1604 when I try to restore it.

    I dont have any SHSH file, is it possible to make..?
    I dont know what the firmware is on the phone.
    iTunes is the newest version.

    Please help...
    2012-10-19 08:26 PM
  2. Dynamicdk's Avatar
    anyone..???
    2012-10-20 09:50 AM
  3. 2k1's Avatar
    Ya put ya phone in pwned dfu mode before ya tried what ya doing? Seems what ya issues seem to be
    2012-10-20 11:47 AM
  4. SenseiPhone's Avatar
    Kick out the recovery once you got 1600,1603, 1604 (use iReb, redsn0w, or TU)
    Contact me to "factory unlock" any iPhone!
    2012-10-21 04:18 PM
  5. Dynamicdk's Avatar
    I just played with irecovery :

    maby this can help..?

    Iphone 3G restore problem-iphone-3g.png
    2012-10-24 09:01 PM
  6. zeneleven's Avatar
    I just played with irecovery :

    maby this can help..?

    Iphone 3G restore problem-iphone-3g.png
    - Use redsnow to exit recovery mode by recovery fix.

    - You should be in pwned dfu mode before restoring. Are you trying to restore to the latest ios 6? or an earlier versions?
    2012-10-25 02:22 AM
  7. Dynamicdk's Avatar
    @zeneleven

    I trying to restore to this firmware iPhone1,2_4.2.1_8C148_Restore, I will try redsnow to fix recovery...
    2012-10-25 04:38 PM
  8. Dynamicdk's Avatar
    I trying to put this firmware into the phone (iPhone1,2_4.2.1_8C148_Restore), but get usb problems in redsnow

    Iphone 3G restore problem-unavngivet1.pngIphone 3G restore problem-unavngivet2.png
    2012-10-25 07:40 PM
  9. zeneleven's Avatar
    I trying to put this firmware into the phone (iPhone1,2_4.2.1_8C148_Restore), but get usb problems in redsnow

    Iphone 3G restore problem-unavngivet1.pngIphone 3G restore problem-unavngivet2.png
    as the error stated, check your usb connection.
    2012-10-26 11:46 AM
  10. Dynamicdk's Avatar
    I just tried with another computer, but it also says usb error...

    Tested with another usb cabel too, and I tested with these libusb-win32-filter-bin-0.1.12.2
    2012-10-28 12:46 PM
  11. zeneleven's Avatar
    I just tried with another computer, but it also says usb error...

    Tested with another usb cabel too, and I tested with these libusb-win32-filter-bin-0.1.12.2
    According to my findings, try using other versions of redsnow

    - http://modmyi.com/forums/redsn0w/789...n-problem.html

    Hope it helps.
    2012-10-29 08:11 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD