1. jayc7176's Avatar
    If you did not uninstall rsbt form the phone this may happen . Do this

    go to rsbt on the phone not in customize & make sure it is in your Dock .if not just go alll the way down u will see the ipod icon there just drag to the top next to the other dock icons


    Now go to Customize then rsbt u wll see a ? icon next to ipod ... now go all the way down and find ipod icon just drag it to the Top and ur done!! this should fix your issuE
    happy modding
    2007-10-13 11:19 PM
  2. lilmike09's Avatar
    i dont even have Rsbt installed and this still happenes. its fine unless i try to use rsbt in customize... anyone no a fix for that?
    2007-10-14 06:48 PM
  3. strang's Avatar
    I just restored the backup and then edited the .plist myself. Visit spicychicken to and look at the bottom of the rSBT page for the location of the backup.
    2007-10-14 07:12 PM
  4. NVMY4N's Avatar
    This has been brought up several times.

    the fix: (if you have Updated Customize with rSBT installed)

    Fix the DisplayOrder.plist
    DL rSBT from thespicychicken
    put it in Applications folder.

    REBOOT

    now swap Icons around with original rSBT not Customize/rSBT

    this is a quick and simple fix until the Devs fix the .plist (which adds the wrong app name)


    Transformers Movie Sound Pack for your iPhone-HERE

    "300" Movie Sound Pack for your iPhone-HERE

    If you are helped, use the button. It's a much better stat than a post count.
    2007-10-14 09:33 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD