1. Chronigan's Avatar
    I have been moding Sauriks original fading wallpaper to work with another set of images. However my version does not perform the dissolve. I was wondering if any one might be willing to take a look at the attached theme and tell me where I went wrong.
    Attached Files
    2008-09-26 03:22 AM
  2. h.abdulhamid86's Avatar
    try this. it is a modded version from big boss' fader.

    just d/l, unzip, and it is ready for winterboard.

    if the pics don't show up, go in and change the permissions to 755.
    Attached Files
    2008-09-26 01:08 PM
  3. gboul's Avatar
    Original code
    Code:
        <script>
            var images = ['Rock.png', 'Plant.png'];
            var index = 0;
    
            var fade_in = one;
            var fade_out = two;
    
            fade_in.src = images[0];
            fade_out.src = images[images.length - 1];
    
            var fade = function () {
                fade_in.src = images[index];
                index = (index + 1) % images.length;
    
                fade_in.className = 'fade-out';
                fade_out.className = 'fade-in';
    
                var fade_tmp = fade_in;
                fade_in = fade_out;
                fade_out = fade_tmp;
    
                setTimeout(fade, 15000);
            };
    
            fade();
        </script>
    Needs to be changed to:
    Code:
        
    <script>
            var images = ['Rock.png', 'Plant.png'];
            var index = 0;
    
            var fade_in = one;
            var fade_out = two;
    
            fade_in.src = images[0];
            fade_out.src = images[images.length - 1];
    
            var fade = function () {
                fade_in.src = images[index];
                index = (index + 1) % images.length;
    
                var fade_tmp = fade_in;
                fade_in = fade_out;
                fade_out = fade_tmp;
    
                fade_in.className = 'fade-out';
                fade_out.className = 'fade-in';
    
                setTimeout(fade, 15000);
            };
    
            fade();
        </script>
    2008-09-26 03:56 PM
  4. h.abdulhamid86's Avatar
    touché, gboul!

    lol
    2008-09-27 01:55 AM
  5. Answer1o1's Avatar
    I placed the folder in winterboard and changed the permissions. Still get a blank image..?
    2008-09-27 03:14 AM
  6. h.abdulhamid86's Avatar
    I placed the folder in winterboard and changed the permissions. Still get a blank image..?
    if your talking about the one i posted, still sounds like permissions. make sure the folder itself is set to 755, and go in the folder and make sure everything inside is also set to 755. i just tried it in my winterboard. works fine.
    2008-09-27 05:45 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD