1. Chefanim's Avatar
    Are you still running Kate?
    So long, and thanks for all the fish
    2008-10-04 05:55 AM
  2. mommashouse's Avatar
    no i completely uninstalled that...I also SSH'd in to make sure I got rid of all the files....could it have something to do with how I get the image onto my computer??
    2008-10-04 06:00 AM
  3. Chefanim's Avatar
    and how are you getting it onto your computer?
    So long, and thanks for all the fish
    2008-10-04 06:03 AM
  4. mommashouse's Avatar
    i have tried dragging the image onto the desktop as well as saving the image...that seems like the logical issue but I don't know...should I be doing it a different way?
    2008-10-04 06:08 AM
  5. Chefanim's Avatar
    right click on the image, save it to wherever, Then Use SSH to put the Dock.png into the folder of the winterboard theme you are using.
    So long, and thanks for all the fish
    2008-10-04 06:11 AM
  6. mommashouse's Avatar
    Awesome, I got it working...I think the issue here was two fold...One, I was naming the image SBDockBG.png and placing it in the com.apple.springboard bundle, and two, when I was saving the image, i was saving it from the little "Attached thumbnail" image so the size might not have been transferring properly...anyway, many many many thanks for your help!
    2008-10-04 06:26 AM
  7. Chefanim's Avatar
    You're welcome
    So long, and thanks for all the fish
    2008-10-04 06:30 AM
  8. h.abdulhamid86's Avatar
    awesome...i really appreciate it.

    btw, can you tell me what software you use. i have photoshop cs3, but i don't know what tool to use to get it to fade.
    2008-10-04 07:47 AM
28 12
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD