1. Ice9812's Avatar
    hi...
    i updated cydia today and when everything was finished and the phone did a respring ..now my weather widget says "Not Found"

    i know that winterboard controls the use of widgets and everything was working great before the upgrade of cydia so im assuming that has to be what caused it...

    has this happened to anyone else ?
    can anyone help to resolve this?

    thank you
    If I Helped You Hit The Thanks Button
    2009-01-26 11:35 PM
  2. Spamdumpster's Avatar
    I've noticed the same thing. I'm glad it's not just me. I *think* that I noticed it before I installed the Cydia update, although I'm not sure.

    Maybe there's an issue with the accuweather source?

    EDIT: The problem is intermittent for me. Just now, I respringed (resprang? resprung?), and the weather appeared almost instantly.
    Last edited by Spamdumpster; 2009-01-26 at 11:57 PM.
    2009-01-26 11:52 PM
  3. Ice9812's Avatar
    I've noticed the same thing. I'm glad it's not just me. I *think* that I noticed it before I installed the Cydia update, although I'm not sure.

    Maybe there's an issue with the accuweather source?

    EDIT: The problem is intermittent for me. Just now, I respringed (resprang? resprung?), and the weather appeared almost instantly.
    thank you for the quick reply .....im glad im not teh only one..i hope it is just an accuweather issue...

    lol i was wondering the same thing (respringed, resprang, or resprng)
    If I Helped You Hit The Thanks Button
    2009-01-27 12:09 AM
  4. Spamdumpster's Avatar
    thank you for the quick reply .....im glad im not teh only one..i hope it is just an accuweather issue...

    lol i was wondering the same thing (respringed, resprang, or resprng)
    What else have you installed today/yesterday? Do you have Weathericon or PDANet installed?
    2009-01-27 12:12 AM
  5. Ice9812's Avatar
    What else have you installed today/yesterday? Do you have Weathericon or PDANet installed?
    nothin...i just updated cydia...no i dont have those either..but its working on and off still giving me the error once and awhile...must have been just the timing..
    If I Helped You Hit The Thanks Button
    2009-01-27 03:56 PM
  6. Spamdumpster's Avatar
    I'm still getting "Not found" every once in a while. Anyone else?
    2009-01-29 02:59 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD