1. Rinoslot's Avatar
    Well i cant get in on that site. Cant get in at All. Why.....?
    2010-11-24 04:01 PM
  2. Cars's Avatar
    you must adding in Cydia :Manage > Edit > Add:
    after,http://ispaziorepository.com !! than it will done.!!
    ;-)
    2010-11-26 10:30 PM
  3. Rinoslot's Avatar
    Done that several times. That dont work
    2010-11-26 11:25 PM
  4. jonat's Avatar
    I agree with Rinoslot - ispaziorepository.com doesn't work. That host doesn't even load. The "official" one, ispazio.net, is apparently now serving malware, according to Google.
    2010-11-27 12:41 AM
  5. Mes's Avatar
    ^Rinoslot, cars, jonat ...

    The repo is down at the moment. Patience.

    ispaziorepository.com IS the official site (not .net). There is NO reason to add, it's part of Cydia. If(or when) it changes, there will be an official update via Cydia.
    2010-11-27 01:29 AM
  6. jonat's Avatar
    It's confusing because the entry in Cydia for the iSpazio repository has "ispazio.net" as the ID, but I agree that ispaziorepository.com is what it is currently using.
    Last edited by jonat; 2010-11-27 at 02:40 AM.
    2010-11-27 02:07 AM
  7. SepticTank's Avatar
    It's confusing because the entry in Cydia for the iSpazio repository has "ispazio.net" as the ID, but I agree that ispaziorepository.com is what it is currently using.
    Close but on mine it's not .net-it's .com. If I try loading that from cydia sources-it goes bad and won't even load.

    I have given up on it and will just wait till a fresh repo from ispazio is put up. Sick ssh'ing to remove that error.
    2010-11-28 05:57 PM
  8. Rinoslot's Avatar
    Well please tell me when Ispazio is up again cause ived tryed 3 ispazio sources and nothing works....
    2010-11-28 07:36 PM
  9. bcwyatt's Avatar
    Is that site up yet... I don't see it in cydia package.


    EDIT : Never Mind.. i see it now. sorry guys.
    Last edited by bcwyatt; 2010-12-04 at 04:40 AM.
    2010-12-03 10:22 PM
  10. ViktorFr's Avatar
    works for me just fine

    2010-12-04 09:10 PM
  11. Rinoslot's Avatar
    Wierd......
    2010-12-04 11:46 PM
  12. dsmturbo's Avatar
    Huh, I can't seem to get it here on my newer iPhone
    Please consider the environment prior to printing
    2011-01-10 11:39 PM
  13. Rinoslot's Avatar
    Well i have a IPhone 4 with firmware 4.1 and cant get it to work. Anyone knows why...???
    2011-01-11 10:43 AM
  14. ref21's Avatar
    Well i have a IPhone 4 with firmware 4.1 and cant get it to work. Anyone knows why...???
    exact same problem here...

    this is what pops up:

    2011-01-13 08:56 PM
  15. chappers's Avatar
    Same problems here trying to connect to ispaziorepository. Since it obviously has lots of trouble, being offline more than online judging by posts going back years all over the net, can't the apps on it be hosted by someone else?

    Why is activatemms2g only available from that one place? Whatever happened to the use of mirrors?

    There MUST be another location serving that app. All the alternatives so far just link to ispazio so still don't work.
    2011-01-21 08:03 PM
  16. hardihamza's Avatar
    2011-01-25 02:27 PM
  17. kgcork's Avatar
    Well i cant get in on that site. Cant get in at All. Why.....?
    i.m the same too,when i goto add it it comes up sub error and then reloads the page,tried loads of times,had it in my 4.0fw and when i upgraded it to 4.1 can't get ispazio to load
    2011-02-13 11:53 AM
  18. kgcork's Avatar
    Was having trouble downloading anything from iSpazio, as have many here the past 2 days.
    I sent iSpazio an email with the Screenshot of the error in Cydia this morning.
    They PROMPTLY replied with this.

    Thanks iSpazio for the super fast reply.

    To enable their new repository to install things from them in Cydia goto:

    Manage > Edit > Add > (type: ispaziorepo.com/cydia/apt after the http://)

    Works just fine now. Hope this helps anyone trying to install LiveClock etc. from them the last 2 days.
    i just tried to install ispazio on my iphone 3g 4.1 and it came up "sub-process /bin/bzip2 returned an error code(2)" why won't it install? please help
    2011-02-15 08:35 PM
  19. lovedeep59's Avatar
    but still it gives an error any help please
    2011-02-20 03:09 PM
  20. AzBirdgangMC's Avatar
    I'm having the same problems.....
    2011-02-27 09:49 PM
93 ... 2345
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD