1. splash104's Avatar
    hi, can anyone help me with Winterboard?.. actually i dont have wifi and installed apps thru USB cable all work fine except winterboard which shows the icon on SB but does not do anything when i select any theme, bars, etc. can u please help?.. i have also tried 2 uninstall it but it gives some error and does not uninstall ...
    [B][FONT="Century Gothic"][SIZE="3"][COLOR="Black"]Device: [COLOR="Red"]iPhone
    [COLOR="Black"]Firmware: [COLOR="Red"]1.1.4 Jailbroken, unlocked through ZiPhone, Modded, Customized
    2009-03-12 06:19 PM
  2. soulthoughts's Avatar
    What's the error? It could be a permissions issue.
    2009-03-12 06:56 PM
  3. splash104's Avatar
    What's the error? It could be a permissions issue.
    well when i hit the REMOVE button the error it shows is "NetDB: Open nodename nor servername provided, or not known" ....
    [B][FONT="Century Gothic"][SIZE="3"][COLOR="Black"]Device: [COLOR="Red"]iPhone
    [COLOR="Black"]Firmware: [COLOR="Red"]1.1.4 Jailbroken, unlocked through ZiPhone, Modded, Customized
    2009-03-12 07:24 PM
  4. nikada's Avatar
    did you try rebooting?
    p.s.i don't know if this is true since i have a 1g but i think you need to a somekindof patch for winterboard to work
    2009-03-12 07:57 PM
  5. splash104's Avatar
    did you try rebooting?
    p.s.i don't know if this is true since i have a 1g but i think you need to a somekindof patch for winterboard to work
    ye iv done rebooting aswell but to no avail. what kinda patch would i be needing?.. any ideas ?...
    [B][FONT="Century Gothic"][SIZE="3"][COLOR="Black"]Device: [COLOR="Red"]iPhone
    [COLOR="Black"]Firmware: [COLOR="Red"]1.1.4 Jailbroken, unlocked through ZiPhone, Modded, Customized
    2009-03-13 01:02 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD