1. k9srkool's Avatar
    Hey all you Ubuntu users out there, I made an Ubuntu theme that's almost finished, I just need a little help. I would like to have the status bar always be solid except when I'm watching a video, and I'd like the time to be white whenever the status bar isn't solid. Also, whenever I respring or reboot my iPhone, it looks like the third picture, no signal bars, low battery, and no E/3G/Wifi icon. But when I lock and unlock it, the signal bars come back and the battery returns to normal, but the E/3G/Wifi icons don't come back. To make the E/3G/Wifi icons come back, I have to turn 3G and Wifi off and then back on again. Any help? I have attached pictures and a download of the theme.

    Disclaimer: Many of my icons came from here, here, and here.
    Attached Thumbnails Ubuntu theme-ubuntu_1.png   Ubuntu theme-ubuntu_2.png   Ubuntu theme-ubuntu_3.png  
    Attached Files
    Last edited by k9srkool; 2009-04-21 at 11:39 PM.
    2009-04-19 10:52 PM
  2. JStraitiff's Avatar
    upload the picture to a hosting site then copy and paste the direct link... if you edit a post your attatched images dont show
    2009-04-19 11:08 PM
  3. iRefaee's Avatar
    It's a wonderfull theme
    Good job my friend
    2009-04-20 01:17 AM
  4. k9srkool's Avatar
    Do you know how to give me a little help? I still need to work some bugs out.
    2009-04-20 09:17 PM
  5. k9srkool's Avatar
    Hello? Anyone?
    2009-04-21 10:14 PM
  6. JStraitiff's Avatar
    yeah if i could see what wrong i would help lolz

    put the pics on imageshack and put the links here, the uploads dont really work
    2009-04-21 10:28 PM
  7. k9srkool's Avatar
    2009-04-21 10:43 PM
  8. JStraitiff's Avatar
    that doesnt have anything to do with the theme it is your phone not getting service after u reboot
    2009-04-21 11:11 PM
  9. k9srkool's Avatar
    Also, whenever I respring or reboot my iPhone, it looks like the third picture, no signal bars, low battery, and no E/3G/Wifi icon. But when I lock and unlock it, the signal bars come back and the battery returns to normal, but the E/3G/Wifi icons don't come back. To make the E/3G/Wifi icons come back, I have to turn 3G and Wifi off and then back on again.
    It's not that I don't have service. When I just lock my phone and then unlock it again, the signal bars and battery work perfectly. When I respring my phone when I don't have any themes applied with winterboard, the signal bars, battery, and E/3G/Wifi icons work perfectly without mew having to lock and then unlock my phone, so it can't be that I just don't have service.
    2009-04-21 11:38 PM
  10. k9srkool's Avatar
    Hello? Anyone?
    2009-04-25 06:39 PM
  11. siren_acid's Avatar
    I seem to have the same problem as you, and like you, after the unlock everything is fine. Still no fix for this I assume? Love the theme by the way, freaking A+ man!
    2009-04-29 10:44 PM
  12. JStraitiff's Avatar
    okay lemme look at the theme structure... i cant imagine any reason that winterboard would effect that

    try using a different full theme and see if it happens
    2009-04-29 10:54 PM
  13. k9srkool's Avatar
    I tried the vending maching theme and the AT&T battery theme, and they both worked fine.
    2009-04-30 04:14 PM
  14. Blue's Avatar
    @k9srkool: It seems you are using "Solid Statusbar" from Winterboard.
    This function has the kown bug that it does work only after a lock/unlock.
    Another bug is that zooming in/out with any app does not work well (smooth) with "solid statusbar".

    So this has nothing to do with you theme, your phone or anything, its just bad coded. Write the developer is all i can say.
    2009-05-01 01:23 AM
  15. k9srkool's Avatar
    So, if I were to take out the "solid statusbar" part of the code, it would work fine?
    2009-05-01 03:18 AM
  16. k9srkool's Avatar
    Hello? Anyone?
    2009-05-08 03:48 PM
  17. grard's Avatar
    I love it!
    2009-05-09 06:35 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD