1. zinjen's Avatar
    Whenever i apply a theme via winterboard now my lockscreen wallpaper won't show, this happening to anyone else?
    Don't forget to hit the thanks button if you liked what I said or did
    2009-06-21 02:47 AM
  2. galaxygrrl's Avatar
    MY lock screen wallpaper is not working either.
    2009-06-21 05:00 AM
  3. CaptainChaos's Avatar
    Lockscreen wallpapers are not working right now on 3.0.
    2009-06-21 05:05 AM
  4. galaxygrrl's Avatar
    I got mine to work. Go figure
    2009-06-21 07:13 AM
  5. REAPERDAGREAT13's Avatar
    yeah me too mine works
    2009-06-21 09:19 AM
  6. ifini's Avatar
    I located the culprit to my problem. It's the Status Notifier widgets that is causing the wallpapers not to show. Inactivate your widgets via Winterboard if you have any. Hope this helps
    2009-06-21 02:56 PM
  7. dstein's Avatar
    ive been having this same problem as well..i dont use a lockscreen theme...but whenever i apply my theme in winterboard my lockscreen is blank, no battery when its plugged in either. as soon as i de-apply my theme in winterboard my wallpaper shows back up. i dont have status notifier...has anyone found a workaround for this?

    EDIT:
    I forgot to mention...twice today while i was using my headphones while talking on the phone and browsing a webpage i hit the sleep/wake button and the lockscreen displayed my wallpaper...as soon as i got off the call it was gone again...i was not able to recreate this instance.
    Last edited by dstein; 2009-06-24 at 09:11 AM.
    2009-06-24 09:08 AM
  8. zinjen's Avatar
    ive been having this same problem as well..i dont use a lockscreen theme...but whenever i apply my theme in winterboard my lockscreen is blank, no battery when its plugged in either. as soon as i de-apply my theme in winterboard my wallpaper shows back up. i dont have status notifier...has anyone found a workaround for this?

    EDIT:
    I forgot to mention...twice today while i was using my headphones while talking on the phone and browsing a webpage i hit the sleep/wake button and the lockscreen displayed my wallpaper...as soon as i got off the call it was gone again...i was not able to recreate this instance.
    That's funny cause I noticed that too. The only time I can see the lockscreen wallpaper applied is when I'm on a phone call or ending a call. This is very frustrating.. anyone find a fix?
    Don't forget to hit the thanks button if you liked what I said or did
    2009-06-24 05:22 PM
  9. Neilvx's Avatar
    I am on the Vista Bliss theme and it doesnt work

    It works fine on the Orbz theme so must be a setting somewhere within the theme.

    Plus my battery doesnt display when charging.
    Last edited by Neilvx; 2009-06-26 at 09:28 AM.
    2009-06-25 07:36 PM
  10. nismo.rb26dett's Avatar
    I had that same problem, the remedy was one of two things,
    1.either delete status notifier completely,
    or
    2. disable "Lock Status" in winterboard, (this way you can still have status notifier and the status bar icons and still have a lock screen thats not just black)

    I did the second because I love status notifier and I can wait for an update for the lock status portion of the app
    2009-06-27 09:59 PM
  11. Neilvx's Avatar
    I havent got "Lock Status" ?

    and would you find Notifier

    sorted thanks to this thread

    http://www.modmyi.com/forums/skinnin...ckgrounds.html
    Last edited by Neilvx; 2009-06-28 at 12:46 PM. Reason: Automerged Doublepost
    2009-06-28 12:46 PM
  12. toddtaylorr's Avatar
    Another thing:

    For those that use a LockBackground.html, this can also cause the battery to disappear and the 'Black' Wallpaper unless you have your "body background" set to display your LockScreen image correctly: This is an example where its looking for "LockBackground.png" -->

    body {
    margin: 0;
    background: url(LockBackground.png) no-repeat;
    }
    2009-06-28 04:14 PM
  13. ShadeZeRO's Avatar
    Another thing:

    For those that use a LockBackground.html, this can also cause the battery to disappear and the 'Black' Wallpaper unless you have your "body background" set to display your LockScreen image correctly: This is an example where its looking for "LockBackground.png" -->

    body {
    margin: 0;
    background: url(LockBackground.png) no-repeat;
    }
    Anyway you can compile a html file for us to use?
    I tried placing it in the style section, but it did not work properly.

    Code:
    <html><head>
        <style>
            body {
                background: url(LockBackground.png) no-repeat; 
                margin: 0;
                padding: 0px 0 0 0;
                height: 480px;
                width: 320px;
            }
    	</style>
    </head>
    <body>
    
    </body></html>
    Last edited by ShadeZeRO; 2009-06-29 at 02:20 AM.
    2009-06-29 02:11 AM
  14. bigstar21's Avatar
    Hi,

    Has anyone found a solution for this yet? I am having the same problem and cant seem to figure it out. Any help would be greatly appreciated.

    Wes

    Edit- figured it out
    Last edited by bigstar21; 2009-07-09 at 09:43 AM. Reason: issue solved
    2009-07-09 09:37 AM
  15. webdev's Avatar
    either alter the background for lock screen or status notifyer widget to

    "background: url('/private/var/mobile/Library/LockBackground.jpg'); "

    then it picks up your default lock screen image ...
    2009-07-09 02:10 PM
  16. g0tvtec's Avatar
    Has anybody found a real solution to this yet?
    2009-09-08 02:42 AM
  17. jsyom8712's Avatar
    have ur lock image saved as LockBackground.png and have a seperate file which is LockBackground.html

    Html look like

    <html>
    <head>
    <title>ipod</title>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
    </head>
    <body bgcolor="#000000" leftmargin="0" topmargin="0" marginwidth="0" marginheight="0">

    <img src="XXXXXXXXX.png" width="320" height="480" alt="">

    </body>
    </html>

    replace XXXXXX with LockBackground.. SSH them into your theme folder. give it a try
    2009-11-10 07:13 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD