1. barsoverbeats's Avatar
    Any idea why these few areas are not themed??? id appreciate any help



    This is the wrong thread... But that is a winterboard issue... Winterboard needs an update to support those images
    2010-09-29 10:34 PM
  2. barsoverbeats's Avatar
    Up plz !
    What exactly are you looking for?
    2010-09-29 10:37 PM
  3. holdenrf's Avatar
    If you make the images
    i have a bunch of images, my main concern is cloudy, partly cloudy, mostly cloudy, and fair. any help would be appreciated.
    2010-09-29 10:41 PM
  4. Fur@x's Avatar
    What exactly are you looking for?

    Just "HD" Layers in different COLORS !
    Attached Thumbnails CLASSified HD [Cydia  RELEASED]-lsa.png  
    2010-09-29 10:47 PM
  5. thatguyhaikal's Avatar
    Bars? Help?
    2010-09-29 11:00 PM
  6. headcheese's Avatar
    Bars? Help?
    What's your issue?


    Sent from my iPhone using ModMyi
    2010-09-29 11:10 PM
  7. rumcajs's Avatar
    bars, the sliderm pic that sanady posted recently to replace the slide to unlock, where do i place them?

    this one, where do i place it? thx

    First make sure is named Slider.png then place in Lockscreen2.theme/LockScreen
    I assume that you are using latest LockScreen



    Sent from my iPhone using ModMyi
    2010-09-29 11:16 PM
  8. floppy_joe's Avatar
    As it is right now you would need 3 images per description. Mrbadassbass was going to make some changes but im sure he has been busy
    2010-09-29 11:18 PM
  9. thatguyhaikal's Avatar
    Asked where to place the .png file, iam using 1.1 lockscreen, cant downlosd the latest one he sent out via sendspace
    2010-09-29 11:21 PM
  10. rumcajs's Avatar
    Lockscreen.theme/Lockscreen
    make sure this .png is named Slider.png
    2010-09-29 11:24 PM
  11. Da Wil-Man's Avatar
    Anyone have a sweet picture based icon for Craigspro? I cant find an image that I like. I would love it if someone could do an icon in white and if they are feeling nice a loading screen.

    Also has anyone been able to get the Netflix loading screen to actually work? I have it named Default.png and in the bundles folder but it does not work.
    2010-09-29 11:57 PM
  12. chevymusclecar's Avatar
    As it is right now you would need 3 images per description. Mrbadassbass was going to make some changes but im sure he has been busy
    I'll leave the lockscreen alone, but would totally be interested in rotating babes! ....are you guys still working on the wide weatherHD for the main screen? It was missing some images.


    Sent from my iPhone using ModMyi
    2010-09-29 11:59 PM
  13. rumcajs's Avatar
    Anyone have a sweet picture based icon for Craigspro? I cant find an image that I like. I would love it if someone could do an icon in white and if they are feeling nice a loading screen.

    Also has anyone been able to get the Netflix loading screen to actually work? I have it named Default.png and in the bundles folder but it does not work.
    Try to uncheck/check CHD in Winterboard then re-spring....just did it on my phone and works great...
    Bundle name: com.netflix.Netflix
    Last edited by rumcajs; 2010-09-30 at 12:10 AM.
    2010-09-30 12:04 AM
  14. chevymusclecar's Avatar
    Anyone have a sweet picture based icon for Craigspro? I cant find an image that I like. I would love it if someone could do an icon in white and if they are feeling nice a loading screen.
    +1


    Sent from my iPhone using ModMyi
    2010-09-30 12:12 AM
  15. Da Wil-Man's Avatar
    Try to uncheck/check CHD in Winterboard then re-spring....just did it on my phone and works great...
    Bundle name: com.netflix.Netflix
    /beautiful!! It worked for me as well. I tried everything except that! Im an idiot! lol
    2010-09-30 12:17 AM
  16. rumcajs's Avatar
    Basically unchecking/checking in Winterboard works same as iWipeCache app....Bars explained that yesterday.... ...glad you got it working...
    Last edited by rumcajs; 2010-09-30 at 12:30 AM.
    2010-09-30 12:25 AM
  17. thatguyhaikal's Avatar
    Ok that resolves, i have another minor issue, my 3g icon keeps dissapearing from the springboard, and the funny thing is when i enter into settings it appears back again..
    2010-09-30 12:27 AM
  18. Da Wil-Man's Avatar
    eh I get so behind on the thread I usually have to search through 5-6 pages before I get to the "new" end for me. So I usually just skim through it. I do remember catching a glimpse of iwipecache yesterday, just never read all of it or fully understood.
    2010-09-30 12:28 AM
  19. rumcajs's Avatar
    We all learn something new every day...enough to see this thread to prove that...
    2010-09-30 12:32 AM
  20. thatguyhaikal's Avatar
    When iam at the lockscreen or cydia its there, but on springboard and safari the 3g icon dissapears, it cant be the signal strength as my speedtest.net shows 4.5mpbs/sec downloaf speeds, any one can help out?
    2010-09-30 12:45 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD