1. Pronup's Avatar
    Can you do 2 cut icons for us four icon row users of settings and appstore and winterboard
    Here is the settings app:

    2010-09-17 04:56 AM
  2. gearheadvr4's Avatar
    I know your working on a release... Any chance I can still try out the latest beta?
    2010-09-17 06:38 AM
  3. subywrex's Avatar
    Hey everyone sorry I was cleaning out my sendspace and deleted the main theme. I will upload first thing in am
    2010-09-17 07:18 AM
  4. click66's Avatar
    I keep refreshing Cydia untill I will see you're theme.
    2010-09-17 11:22 AM
  5. subywrex's Avatar
    I keep refreshing Cydia untill I will see you're theme.
    Lol. I'll let everyone know when it up on cydia I still haven't submitted because, well I just haven't. Hoping to tonight

    Color mods were sent to everyone, make sure you put then above the main theme and YES they are slave
    2010-09-17 04:17 PM
  6. blast123's Avatar
    i love the red Mod thanks sub
    2010-09-17 11:57 PM
  7. TexasDeltaSig's Avatar
    Anyone have any idea why I get this ?



    2010-09-18 01:39 AM
  8. speedfreak228's Avatar
    Anyone have any idea why I get this ?



    Try and ssh the theme again that might help
    2010-09-18 01:49 AM
  9. subywrex's Avatar
    Did that fix your prob Tex?
    2010-09-18 06:07 AM
  10. mesojdm's Avatar
    Quick question- can I change the font size/color on the lockscreen clock and date? I've looked through the p.list but couldn't font any info
    Thanks!
    2010-09-18 06:41 AM
  11. subywrex's Avatar
    Quick question- can I change the font size/color on the lockscreen clock and date? I've looked through the p.list but couldn't font any info
    Thanks!
    Which one are you using?
    2010-09-18 06:58 AM
  12. TexasDeltaSig's Avatar
    Did that fix your prob Tex?
    Yes, I'm not sure what was going on. I ended up reinstalling winterboard and all the themes. That corrected it. But I might be having some sort of issue with SSHing my items that was causing it. Anytime I SSH I get this popup error that says that I am running low on system space and that I need to delete photos or videos, even though I have more than enough space.
    2010-09-18 07:51 AM
  13. mesojdm's Avatar
    The lock screen with a picture in the bottom right and a big blow up picture on the top left. Time and date are right above the Icatalyst logo (bottom left)
    2010-09-18 07:52 AM
  14. speedfreak228's Avatar
    Yes, I'm not sure what was going on. I ended up reinstalling winterboard and all the themes. That corrected it. But I might be having some sort of issue with SSHing my items that was causing it. Anytime I SSH I get this popup error that says that I am running low on system space and that I need to delete photos or videos, even though I have more than enough space.
    Try diskaid. That's what I use work alot better than the windows ssh client. If that's what your using.
    2010-09-18 06:02 PM
  15. subywrex's Avatar
    The lock screen with a picture in the bottom right and a big blow up picture on the top left. Time and date are right above the Icatalyst logo (bottom left)
    Go to the config directory and open lockscreen.CSS. All of the time attributes are at the bottom
    2010-09-18 08:47 PM
  16. subywrex's Avatar
    Also

    Everyone using a color mod. This is still Betta. The lockscreens and loaders and weather is still blue. I'm working on a way to streamline
    2010-09-18 08:49 PM
  17. speedfreak228's Avatar
    Also

    Everyone using a color mod. This is still Betta. The lockscreens and loaders and weather is still blue. I'm working on a way to streamline
    when i use a color mod the weather doenst work at all. also my weather icon isnt working.
    2010-09-18 09:06 PM
  18. subywrex's Avatar
    when i use a color mod the weather doenst work at all. also my weather icon isnt working.
    Yes that's what I was saying lockscreen loaders and weather are still blue.

    Do you have weathericon installed? If so just make sure you have my weathericon theme checked in winterboard
    2010-09-18 09:16 PM
  19. speedfreak228's Avatar
    Yes that's what I was saying lockscreen loaders and weather are still blue.

    Do you have weathericon installed? If so just make sure you have my weathericon theme checked in winterboard
    I know what your saying buy in saying the weather just sets there w a ? Doesn't ever load my weather. I have weather icon installed and checked. I'll try and reinstall it
    2010-09-18 09:20 PM
  20. subywrex's Avatar
    Just tried mine and it works just fine

    As you can see by the red badge I have the red color mod enabled and weather is working
    2010-09-18 09:34 PM
1,171 ... 14222324252634 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD