1. MamaJaay's Avatar
    The arrow which you have to slide to unlock your phone Attachment 621770
    Using unfold or other tweak like that?
    2013-02-13 03:00 PM
  2. ElectroRob's Avatar
    Has anybody the app WHATSAPP themed like the massage are themed with those cool bubbles buttons and icons?
    Still searching for this
    I want that whatsapp looks like this here:
    Elite PRO HD     [ RELEASE ]-whatsapp.jpg
    Last edited by ElectroRob; 2013-02-13 at 05:06 PM.
    2013-02-13 04:59 PM
  3. iMod1's Avatar
    don't get mail and brightness & wallpaper icon in settings work
    2013-02-13 05:38 PM
  4. erwine's Avatar
    Can someone please HELP me? My Mobiletimer app ios 6 for Ipad crashed.... please send me the icon and infoplist?!?!!??? Thanx, ladies & gentlemen!!!!
    Last edited by erwine; 2013-02-13 at 07:35 PM.
    2013-02-13 06:32 PM
  5. awiner's Avatar
    Since jailbreaking 6.1 (and then 6.1.1), I have had random re-springs that put me into SAFE MODE. I am using a 4s.

    I started running syslog so I can see what is causing these safe mode re-springs.

    Turns out Chevy's Ultimate Lockscreen v3 was causing springboard.app to crash (again randomly). I spoke with Chevy and he said 6.1 does seem to have some weirdness when it comes to animated lockscreens using Decals code.

    I ran the same lockscreen for 6-7 months on 5.1.1 jail broken and had no issues.

    Therefore it seems either Winterboard and the various early issues it is having with 6.1 / 6.1.1 (not showing events on HTML lockscreens, etc) or animation issues with 6.1 /6.1.1 are to blame.

    Has anyone else seen this? Durben, I know you have various animated lockscreens, any comments about this issue I have had?

    Thanks again and keep up all the good work !
    Last edited by awiner; 2013-02-13 at 09:15 PM.
    2013-02-13 08:45 PM
  6. Carvensno's Avatar
    Mine has been fine. Running Chevys ultimate LS v3 with 6.1 on iPhone 5 no problems with safe mode restarts. Hope you gets your figured out!
    2013-02-13 08:56 PM
  7. awiner's Avatar
    Mine has been fine. Running Chevys ultimate LS v3 with 6.1 on iPhone 5 no problems with safe mode restarts. Hope you gets your figured out!
    Thanks for the info. For what its worth I am on a 4s. Hmmmm.... I will keep searching.

    Have you had any issues with rebooting and your brightness going to low ?
    Last edited by awiner; 2013-02-13 at 09:15 PM.
    2013-02-13 09:11 PM
  8. Carvensno's Avatar
    Thanks for the info. Hmmmm.... I will keep searching.

    Have you had any issues with rebooting and your brightness going to low ?
    Nope no issues at all. the only thing i have going on is the no notifications on the LS do to winterboard needing to update.
    2013-02-13 09:14 PM
  9. Tommiazie's Avatar
    Does anyone know why my lock screen have 2 sets of clock? One is the iPhone original and other one is the themed clock.i used the LS1 and also I can never change the wallpaper of it when I used to be able to beforeElite PRO HD     [ RELEASE ]-imageuploadedbymodmyi1360787735.775457.jpg
    2013-02-13 09:35 PM
  10. EricB78's Avatar
    Does anyone know why my lock screen have 2 sets of clock? One is the iPhone original and other one is the themed clock.i used the LS1 and also I can never change the wallpaper of it when I used to be able to beforeElite PRO HD     [ RELEASE ]-imageuploadedbymodmyi1360787735.775457.jpg
    To get rid of the stock clock you would need to either use Lockscreen clock hide or Springtomize 2.
    2013-02-13 09:41 PM
  11. TaJr12's Avatar
    Anyone here have a iPad mini or iPad 2 ?? I want to make EPHD for my mini. Please let me know and we can work together ;-)
    I have both and have started the port already.
    2013-02-13 09:44 PM
  12. The_Durben's Avatar
    Since jailbreaking 6.1 (and then 6.1.1), I have had random re-springs that put me into SAFE MODE. I am using a 4s.

    I started running syslog so I can see what is causing these safe mode re-springs.

    Turns out Chevy's Ultimate Lockscreen v3 was causing springboard.app to crash (again randomly). I spoke with Chevy and he said 6.1 does seem to have some weirdness when it comes to animated lockscreens using Decals code.

    I ran the same lockscreen for 6-7 months on 5.1.1 jail broken and had no issues.

    Therefore it seems either Winterboard and the various early issues it is having with 6.1 / 6.1.1 (not showing events on HTML lockscreens, etc) or animation issues with 6.1 /6.1.1 are to blame.

    Has anyone else seen this? Durben, I know you have various animated lockscreens, any comments about this issue I have had?

    Thanks again and keep up all the good work !
    I haven't had safe mode issues but a lot of animated locks and widgets are buggy as fcuk...
    Driving me nuts. And don't know if this is winterboard or the actual system on 6.1 as it does this with iwidgets as well and they have nothing to do with winterboard

    I have both and have started the port already.
    I wouldn't work to hard on that right now until Rob unleashes the newest update
    Wouldn't be surprised that a lot if things changed. You'll only have to do those over
    Just saying
    Last edited by The_Durben; 2013-02-13 at 10:04 PM.
    2013-02-13 10:02 PM
  13. awiner's Avatar
    I haven't had safe mode issues but a lot of animated locks and widgets are buggy as fcuk...
    Driving me nuts. And don't know if this is winterboard or the actual system on 6.1 as it does this with iwidgets as well and they have nothing to do with winterboard
    Thanks Durben. I am actually running one of your animated works of art now (Durben_UniAW_FS_Lock). So far no re-springs.

    EDIT: 1 re-spring to safe mode so far
    Last edited by awiner; 2013-02-14 at 01:35 AM.
    2013-02-14 12:41 AM
  14. UNLOCKZ's Avatar
    EPHD goes iPad mini ...




    Iam start this Port now, is not ready yet but a beginning.
    Everyone who has donated to Bars and has Fun to help me, drop me a PM ;-)
    2013-02-14 02:04 AM
  15. TaJr12's Avatar
    I wouldn't work to hard on that right now until Rob unleashes the newest update
    Wouldn't be surprised that a lot if things changed. You'll only have to do those over
    Just saying [/QUOTE]

    No problem was just touching up the port I had but will wait
    2013-02-14 02:15 AM
  16. UNLOCKZ's Avatar
    That is right Bro... but much hands on it and we fast ready to use.
    Or we wait
    2013-02-14 02:16 AM
  17. Brewko's Avatar
    My dock reflection seems to be cut off with this theme. Does anyone know of a fix?

    2013-02-14 04:49 AM
  18. Lito1's Avatar
    Whad up peeps hey is anyone having any problems with the lockscreen notification banners for missing calls,SMS,twitter etc,etc, running on iPhone 4s 6.1 get @ me if you have or know a fix or if its apple or the JB buck I have it set in my settings but it still doesn't show up on the LS ..... TIA
    2013-02-14 05:09 AM
  19. EricB78's Avatar
    Whad up peeps hey is anyone having any problems with the lockscreen notification banners for missing calls,SMS,twitter etc,etc, running on iPhone 4s 6.1 get @ me if you have or know a fix or if its apple or the JB buck I have it set in my settings but it still doesn't show up on the LS ..... TIA
    Lito bud, you've need to catch up And LS widget with an HTML will mess up notifications. It's being worked on though.

    Anyway, how ya been?
    2013-02-14 05:54 AM
  20. Raaj FX's Avatar
    So this is fully iOS6 compatible now?
    2013-02-14 06:17 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD