1. The Beej's Avatar
    Hi all,

    I can't seem to get any of my themed lockscreen images to show up. I'm running a 3Gs on FW 4.2.1 and I've only tried AfterHours, return of Crazybots and Green Prototype and all 3 will not change the lock screen. i did some searches here and thru google but no luck with those. Does anyone have a fix for this yet?

    Thanks for any help
    The Beej
    2011-02-08 04:52 AM
  2. pen.suhl's Avatar
    you could copy the image into your camera roll, and select it through settings>wallpaper
    2011-02-11 02:24 AM
  3. Jahooba's Avatar
    If you have iFile you can send it to your camera roll with a button press. Then like pen.suhl says above, add it in settings>wallpaper. iFile is a MUST for jailbreakers now because every theme needs some setting up, and iFile makes it real easy.
    2011-02-13 04:31 AM
  4. The Beej's Avatar
    Thanks for the tips!!! I'm pretty much just living with it for now, but hopefully the theme's will get updated when the creator's get to it.
    2011-02-13 04:41 AM
  5. jLemie's Avatar
    This is because Apple went and re-wrote the code under 4.2.1. Try searching for the following code for your LS:

    <img src="/private/var/mobile/Library/SpringBoard/LockBackground.jpg">

    and then replace it with (only difference is adding "Thumbnail".

    <img src="/private/var/mobile/Library/SpringBoard/LockBackgroundThumbnail.jpg">

    Good luck!
    Beginner LS creator & writer for i-Enthusiast. You can find my on Twitter and over at DeviantART

    "I know I was born, I know that I'll die... the in between is mine" - Eddie Vedder / Pearl Jam
    2011-02-14 05:56 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD