1. scarflaire's Avatar
    From what I can gather, it should be doable on 1.0.2.. but I had a heck of a time trying to understand what you said there.
    2011-04-06 05:08 AM
  2. TheWarlu's Avatar
    From what I can gather, it should be doable on 1.0.2.. but I had a heck of a time trying to understand what you said there.
    OK,

    I did a video that should, hopefully, explain better what i'm trying to do.



    BTW, thanks a lot for your inputs on this.

    EDIT: Direct link "www.youtube.com/watch?v=P251432dfBg"
    Somehow the white font turns blue in MMI
    Last edited by TheWarlu; 2011-04-06 at 02:42 PM.
    2011-04-06 02:37 PM
  3. PhanaticD's Avatar
    ok i see now, to be blunt, its not possible haha, even if it was a subview button the top view would have to be big enough to fit it, so basically if you want that green button to be part of the blue button its not going to work. separately yes, but together no
    2011-04-06 02:54 PM
  4. TheWarlu's Avatar
    ok i see now, to be blunt, its not possible haha, even if it was a subview button the top view would have to be big enough to fit it, so basically if you want that green button to be part of the blue button its not going to work. separately yes, but together no
    Thanks, that's what I figured. I even try to make a subview above the green button that would have <userInteraction> off but because the under layer has it <ON> it doesn't go to the Springboard.

    Separate view would work but I wouldn't be able to make it scroll and follow the Blue button.

    i even try "setwidth" just to see if it existed (temp. change the width) but it's not a valid action. I guess i would need something like FrameX = <buttonidx> <followscrollcood=true>. To link one frame position to another object without being in the same frame.

    Oh well, at least it will give Wynd some ideas on how to improve it. :-)
    2011-04-06 03:06 PM
  5. PhanaticD's Avatar
    yeah he said he was gonna add new stuff next update so we will see. this thing is almost like html, which makes me think we should also have link to other plist as like subviews or something just for organizations sake
    2011-04-06 04:34 PM
  6. guimenez's Avatar
    Please i need you help

    i'm using toggle to show an imageview, but inside of the imageview i want to put a cross( X ) to close the view.
    i don't know where in code put the X to close the view.

    thanks
    2011-04-08 02:15 PM
  7. JesseDegenerate's Avatar
    Please i need you help

    i'm using toggle to show an imageview, but inside of the imageview i want to put a cross( X ) to close the view.
    i don't know where in code put the X to close the view.

    thanks
    You dont need to add it to the view code, you just need to give that view an Id, which you probably already would for toggling, just create a new button with and have that buttons action be

    "hide (Id of picture)"

    There is an example of this in my rain theme in the plist
    2011-04-08 02:37 PM
  8. guimenez's Avatar
    You dont need to add it to the view code, you just need to give that view an Id, which you probably already would for toggling, just create a new button with and have that buttons action be

    "hide (Id of picture)"

    There is an example of this in my rain theme in the plist
    Thanks it works.
    I just create a button that toggle 2 views (menu and X)

    But now i've got i problem. When i open the new menu view, and when i press it open the buttons above the menu
    And i need to put in that views 6 icons

    can you help me?

    thanks
    2011-04-08 05:17 PM
  9. TheWarlu's Avatar
    Guys,

    another question for you. I'm trying to use Setx to move widgets around (Facebook, Twitter, Clock). The setx function works fine but the Twitter and Facebook webpage won't display, the only thing I have is a blank white screen. Have you encontered this?

    I tried to load the page in Safari but do change. If I exit and go back in it comes back but in its original position of course...

    Any idea how I could "refresh" the widget?

    P.S.: I did try to hide/show/toggle them also.

    EDIT: I found my problem. I was moving the widget, not the whole container sub-view... my bad.. man it's easy to miss one...
    Last edited by TheWarlu; 2011-04-09 at 12:42 AM.
    2011-04-08 11:54 PM
  10. PhanaticD's Avatar
    2011-04-08 11:55 PM
  11. TheWarlu's Avatar
    i improved on wyndwarriors tutorial and added some pics
    http://ipod-hacking.com/dreamboard/
    Nice Job. I think the will start answering a lot of questions.
    2011-04-09 12:42 AM
  12. PhanaticD's Avatar
    Nice Job. I think the will start answering a lot of questions.
    thank you, i hope ppl see it
    2011-04-10 11:59 AM
  13. TheWarlu's Avatar
    Guys,

    I am having a weird issue with Dreamboard. Somehow, after my theme as been loaded for a while I find some icons not launching the right app. Example, I click on the ModMyI app but it launches the SMS apps.

    I thought it could be a layer issue but there is no SMS icons in the under layer (at that spot). If I reprsing, everything comes back to normal.

    Anyone has had this issue?
    2011-04-10 03:40 PM
  14. lonerzboy's Avatar
    i improved on wyndwarriors tutorial and added some pics
    http://ipod-hacking.com/dreamboard/
    Doesnt works for me.

    Maybe its down for the moment?


    I don't design themes, I don't create mods. The only thing I know, are changing values.

    Darkstar Orange Color Mod: Link here.
    2011-04-10 04:00 PM
  15. PhanaticD's Avatar
    @warlu i havent noticed anything

    @lonerz yea my site must be down for some reason, download the copy off mediafire
    2011-04-10 04:15 PM
  16. lonerzboy's Avatar
    @warlu i havent noticed anything

    @lonerz yea my site must be down for some reason, download the copy off mediafire
    When will it be up?
    I wanted to learn more about dreamboard.

    Thanks for the tutorial


    I don't design themes, I don't create mods. The only thing I know, are changing values.

    Darkstar Orange Color Mod: Link here.
    2011-04-10 04:21 PM
  17. PhanaticD's Avatar
    lol just download a copy off mediafire its the same thing, and idk when my site will be up
    2011-04-10 04:22 PM
  18. lonerzboy's Avatar
    wheres your mediafire link??


    I don't design themes, I don't create mods. The only thing I know, are changing values.

    Darkstar Orange Color Mod: Link here.
    2011-04-10 04:26 PM
  19. PhanaticD's Avatar
    2011-04-10 04:34 PM
  20. JesseDegenerate's Avatar
    Guys,

    I am having a weird issue with Dreamboard. Somehow, after my theme as been loaded for a while I find some icons not launching the right app. Example, I click on the ModMyI app but it launches the SMS apps.

    I thought it could be a layer issue but there is no SMS icons in the under layer (at that spot). If I reprsing, everything comes back to normal.

    Anyone has had this issue?
    has to be layering, (or the bundle) never ever seen that
    2011-04-10 05:42 PM
2,599 ... 891011122060110 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD