1. eyePH0NE's Avatar
    Celeste is installed on iPhone 4 & iPod touch (4G) both with iOS 4.21 here.
    Bluetooth is active on my laptop with Windows Vista.

    My main problem is that I cannot send photos to any of the devices from my iPhone.

    iPod touch -> Laptop - OK
    Laptop -> iPod touch - FAIL

    iPod touch -> iPhone - FAIL
    iPhone -> iPod touch - FAIL


    Laptop -> iPhone - OK
    iPhone - Laptop - FAIL

    EDIT: I have rebooted my iPhone, now the situation changed a little bit:

    Laptop -> iPhone - OK
    iPhone - Laptop - FAIL

    The main problem ist that Celeste is far too unreliable at this point, sometimes it works, most of the time t does not.

    Only tested with photos so far.
    Last edited by eyePH0NE; 2011-03-24 at 09:49 AM.
    iPhone 4 32GB (iOS 4.2.1 JB) | iPhone 3GS 32GB (iOS 4.01 JB) | iPod touch 4G 8GB (iOS 4.2.1)
    2011-03-24 09:39 AM
  2. Saj786's Avatar
    I just bought it as well and can confirm the above statement.

    Receiving files is working fine but just CANNOT SEND any!!!

    Please help.
    2011-03-24 10:47 AM
  3. Nazaroth's Avatar
    What device are you sending to?
    2011-03-24 10:50 AM
  4. jatin301188's Avatar
    I dnt have this prob. at all "sending and receiving both working just fine"

    with my MACBOOK PRO and my BB with Nexus one and with X10
    2011-03-24 10:53 AM
  5. Saj786's Avatar
    First device I tried was my Ipod 4 touch with 4.1,
    Second device was my Ibook,
    Third device was my Asus Netbook.

    Surely it got to be the app itself, too many devices failing....that cant be right!
    2011-03-24 10:55 AM
  6. eyePH0NE's Avatar
    I dnt have this prob. at all "sending and receiving both working just fine"

    with my MACBOOK PRO and my BB with Nexus one and with X10
    Unless you have solution for people with issues this posting is not useful.
    This thread is meant to ask for support, not for letting us know where Cleste works correctly.
    iPhone 4 32GB (iOS 4.2.1 JB) | iPhone 3GS 32GB (iOS 4.01 JB) | iPod touch 4G 8GB (iOS 4.2.1)
    2011-03-24 10:58 AM
  7. Nazaroth's Avatar
    Celeste doesnt support 4.1

    Celeste is installed on iPhone 4 & iPod touch (4G) both with iOS 4.21 here.
    Bluetooth is active on my laptop with Windows Vista.

    My main problem is that I cannot send photos to any of the devices from my iPhone.

    iPod touch -> Laptop - OK
    Laptop -> iPod touch - FAIL

    iPod touch -> iPhone - FAIL
    iPhone -> iPod touch - FAIL


    Laptop -> iPhone - OK
    iPhone - Laptop - FAIL

    EDIT: I have rebooted my iPhone, now the situation changed a little bit:

    Laptop -> iPhone - OK
    iPhone - Laptop - FAIL

    The main problem ist that Celeste is far too unreliable at this point, sometimes it works, most of the time t does not.

    Only tested with photos so far.
    This might help http://modmyi.com/forums/celeste/756...d-results.html
    Last edited by Nazaroth; 2011-03-24 at 11:08 AM. Reason: Automerged Doublepost
    2011-03-24 11:08 AM
  8. Saj786's Avatar
    So basically unless the iphone that im sending it to is on 4.2.1, the file will not transfer???

    I thought it was suppose to send and receive files, documents, music etc... from any devices?
    2011-03-24 11:10 AM
  9. eyePH0NE's Avatar
    Celeste doesnt support 4.1
    This might help http://modmyi.com/forums/celeste/756...d-results.html
    Thanks, but it does not help in my case.
    iPhone 4 32GB (iOS 4.2.1 JB) | iPhone 3GS 32GB (iOS 4.01 JB) | iPod touch 4G 8GB (iOS 4.2.1)
    2011-03-24 11:13 AM
  10. Nazaroth's Avatar
    So basically unless the iphone that im sending it to is on 4.2.1, the file will not transfer???

    I thought it was suppose to send and receive files, documents, music etc... from any devices?
    It supports 4.2 onwards on ANY device yes.

    Thanks, but it does not help in my case.
    I did find that refreshing the device list each time worked, and allowing the correct device name to appear rather than just "Unknown" is essential.
    Last edited by Nazaroth; 2011-03-24 at 11:17 AM. Reason: Automerged Doublepost
    2011-03-24 11:17 AM
  11. Saj786's Avatar
    It supports 4.2 onwards on ANY device yes.
    Thanks for helping mate. But that doesnt explain the netbook problem at all. I setup bluetooth and setup file sharing but still nothing.

    I'm lost now!
    2011-03-24 11:19 AM
  12. eyePH0NE's Avatar
    I did find that refreshing the device list each time worked, and allowing the correct device name to appear rather than just "Unknown" is essential.
    Not in my case. Even when the device name shows up it only works sometimes.
    iPhone 4 32GB (iOS 4.2.1 JB) | iPhone 3GS 32GB (iOS 4.01 JB) | iPod touch 4G 8GB (iOS 4.2.1)
    2011-03-24 11:24 AM
  13. Nazaroth's Avatar
    Thanks for helping mate. But that doesnt explain the netbook problem at all. I setup bluetooth and setup file sharing but still nothing.

    I'm lost now!
    Try setting it so that you dont have to accept and let it do it automatically
    2011-03-24 11:43 AM
  14. Saj786's Avatar
    Try setting it so that you dont have to accept and let it do it automatically
    I have tried that as well mate and I just find out that I cant connect to my car bluetooth now!!!

    I think I'm just gonna remove it. Thanks again for your patience really appreciated.
    2011-03-24 11:55 AM
  15. avalanchelynn's Avatar
    Celeste doesnt support 4.1



    This might help http://modmyi.com/forums/celeste/756...d-results.html
    i tried this, and it helped previously transferring anything from my iphone 4 (4.2.1) to my mb failed every transfer...then i adjusted my settings accordingly, and i just managed to transfer a voice memo successfully to my mb

    hopefully others will get their celeste working too

    edit: ok it's kinda erratic...i can get it to work sometimes, and other times not :/ hmmm...at times, it will just keep loading at "discovery"...and remain as "Unknown"...hmmm...

    and i can't transfer any files to another iphone with 4.2.1 - it will just say transfer failed...
    Last edited by avalanchelynn; 2011-03-24 at 01:22 PM.
    2011-03-24 12:33 PM
  16. Nazaroth's Avatar
    I have tried that as well mate and I just find out that I cant connect to my car bluetooth now!!!

    I think I'm just gonna remove it. Thanks again for your patience really appreciated.
    As celeste does not use the built in bluetooth, it disables it while in use, you just need to deactivate celeste via sbsettings and respring to fix built in bluetooth
    2011-03-24 01:04 PM
  17. tumajay's Avatar
    i cant activate sbsettings thru activator anymore. again i cant send files to any device. i received from sonyericsson but cant receive from nokia.wen i respring, i av to press d home button b4 i can slide to unlock.all this started wen i purchased d celeste stuff. my 8dollars is gone.
    2011-03-24 01:06 PM
  18. silent's Avatar
    iPhone to MBP -> OK

    MBP to iPhone 4 -> fail


    ....

    sucks
    2011-03-24 01:19 PM
  19. fifo_thekid's Avatar
    iPod 4th Generation -> Samsung Galaxy S (OK)
    Samsung Galaxy S -> iPod 4th Generation (Does not work)


    EDIT: after rebooting it worked!!
    Last edited by fifo_thekid; 2011-03-24 at 01:51 PM.
    2011-03-24 01:48 PM
  20. Nazaroth's Avatar
    i cant activate sbsettings thru activator anymore. again i cant send files to any device. i received from sonyericsson but cant receive from nokia.wen i respring, i av to press d home button b4 i can slide to unlock.all this started wen i purchased d celeste stuff. my 8dollars is gone.
    Are you using SBrotator?
    2011-03-24 02:03 PM
25 12
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD