1. Nintendo Tim's Avatar
    ^topic

    Couldn't tell you why. I updated a few packages (I can't remember them for the life of me; wish Cydia had a chronological list of updates/downloads/removals you have done on your device), but after the update, LockInfo no longer appears. I can swipe down from the Status Bar to make LI appear while using the phone, but it won't appear on the lock screen.

    I did, however, uninstall/reinstall, and upon reboot, it had the swirly icon with "Loading LockInfo" and it immediately disappeared with the standard lock screen appearing. Strangely enough, the package I downloaded that enables a flashlight icon next to the slide bar (similar to the camera button Apple unveiled for iOS 5) is still on the lock screen, just no LI.

    And no, my phone is not in Safe Mode.

    I've an iPhone 4 running 4.3.1.
    2011-08-20 12:11 AM
  2. Nintendo Tim's Avatar
    Bump.

    Surely someone knows of some known issue with LockInfo.
    2011-08-21 04:51 AM
  3. skiptowncat's Avatar
    If your using a dreamboard lockscreen then it doesn't work.
    2011-08-21 08:38 AM
  4. Nintendo Tim's Avatar
    I've never installed DreamBoard.
    2011-08-21 08:41 AM
  5. Working Dog's Avatar
    I have a similar problem.
    On the lockscreen I can see the Lockinfo Headers and Calendar entries but there is no content shown for ToDo Task Manager.
    I think a recent update to ToDo has broken the ToDo plugin for Lockinfo.
    Last edited by Working Dog; 2011-08-22 at 05:29 AM.
    2011-08-22 04:08 AM
  6. Happy363's Avatar
    it will take awhile but u can go to your sb settings and go to more.Then go to mobile substrate addons and 1 by 1 shut them off and check!!! Will work but will take awhile!!
    2011-08-25 05:05 AM
  7. skiptowncat's Avatar
    I have a similar problem.
    On the lockscreen I can see the Lockinfo Headers and Calendar entries but there is no content shown for ToDo Task Manager.
    I think a recent update to ToDo has broken the ToDo plugin for Lockinfo.
    Yeah, I had that so I reinstalled the plugin and now have constant safe modes, I have contacted the developer with a crash log so it's a waiting game now.
    2011-08-25 08:03 AM
  8. Working Dog's Avatar
    it will take awhile but u can go to your sb settings and go to more.Then go to mobile substrate addons and 1 by 1 shut them off and check!!! Will work but will take awhile!!
    Tried your suggestion. disabled my addons one by one. Made no difference.
    2011-08-25 10:00 AM
  9. brittag's Avatar
    I'd also recommend contacting the developers to ask them about this problem - when you email them via Cydia, Cydia automatically includes a list of the packages you have installed (as an attachment), to help them figure out what the problem might be.
    2011-08-26 04:57 AM
  10. NakedFaerie's Avatar
    I got the same problem. LockInfo on lockscreen doesn't work but InfoShade works fine. Even in the lockscreen the InfoShade works and shows everything but the lockscreen LockInfo doesn't show up. It says its loading LockInfo but nothing shows up.
    I restored yesterday so had to reinstall everything.
    I've restored many times and this is the first time it hasn't worked.
    I did have an red error when installing something in Cydia but that wasn't when I installed LockInfo. There was 2 red errors and i cant work out what they were but that wasn't the time I installed LockInfo. I installed LI the same time I installed IntelliscreenX and that works fine without any problems but LI wont show up on the LockScreen. I've found where the LI files are, deleted them, reinstalled and still everything but LockScreen works.

    Is there a dependancy that we dont know about for LockScreen? Is it one of those Display libs? That might've been the one that red errored when I was installing Cydia apps.
    2012-10-28 07:31 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD